ActualitateFlash

Lucrările de izolaţie termică, făcute de mântuială

Livia Botici

Locatarii unui bloc din Deva sunt disperaţi, deoarece firma care le-a izolat termic imobilul nu a finisat lucrarea, iar acum, din cauza ploilor din ultima perioadă, sub plăcile prinse pe imobil se infiltrează apă. Ieri, unul dintre aceştia a venit la redacţia MESAGERUL HUNEDOREAN, pentru a-şi spune păsul.

Nu a terminat finisajele
În luna aprilie 2010, locatarii blocului P2, de pe strada Minerului, din Deva, s-au hotărât să-şi izoleze termic imobilul. Aceştia au semnat un contract cu o firmă din municipiu, SC Valea Dikigoro SRL, al cărei administrator este Cosmin Valea, care în data de 29 aprilie a.c., a demarat lucrarea de izolare termică. „Totul a fost bine la început. Problemele au apărut atunci când plăcile folosite pentru izolare au fost montate pe imobil. În acel moment, Valea a contractat alte lucrări, la alte blocuri, iar la noi nu a mai finalizat lucrarea. În această perioadă, când vedem cu toţii că plouă foarte mult, riscăm ca toată investiţia noastră să fie făcută degeaba. Asta, pentru că, muncitorii acestei firme nu au montat între pervaze şi plăcile izolante, nici un material prin care apa să nu se infiltreze sub plăci. Tocmai de aceea, este posibil ca lucrarea să se degradeze sau Doamne fereşte, plăcile să se desprindă şi să lovească pe cineva. Fiecare dintre locatari i-a plătit acestui om o sumă de aproape 3.500 de lei şi nu vrem ca banii noştri să fie aruncaţi pe fereastră”, ne-a declarat Aristide Preja.

„Ne tot minte că vine să repare”
Pentru că au văzut că nimeni nu mai vine să termine lucrarea, oamenii au început să-şi ridice semne de întrebare. „M-am întâlnit de vreo cinci-şase ori cu Cosmin Valea şi mereu îmi spunea că va veni cu muncitorii să finalizeze. Întotdeauna m-a minţit! Ultima dată, ne-am întâlnit vinerea trecută şi mi-a spus să îl aşteptăm sâmbătă, pentru că va veni. Şi atunci, m-a minţit, pentru că l-am aşteptat degeaba. La telefon nu îmi răspunde, nu mai ştiu ce să fac”, mai spune Aristide Preja. Cosmin Valea nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere.

7 comentarii la „Lucrările de izolaţie termică, făcute de mântuială

  • Asa..si ce spune Valea? Deonotlogia profesionala te obliga sa iei parerea ambelor perti implicate! Sau ai facut jurnalism cu femeia de serviciu!

  • Interesant ar fi , mullt mai mult , sa intervina cei de la disciplina in constructii pentru a se vedea cum sunt contractate , atribuite astfel de lucrari , daca se respecta vre-o lege din domeniu si cate firme de constructii ar avea , real , dreptul si calitatea sa-si desfasoare activitatea comform legislatiei si normelor UE ! La noi ca la nimeni , da’ poate o sa ne trezim la realitate cand ne-or cadea „edificiile” in cap .

  • In primul rand, draga IMPERSONAL, daca ai fi citit cu atentie articolul, ai fi observat ca ultima fraza suna asa: Cosmin Valea nu a putut fi contactat pentru a-si spune punctul de vedere. In al doilea rand, cred ca nu se cuvine sa i te adresezi, la persoana a II-a, unei doamne pe care nu o cunosti. Cel putin, asta este parerea mea.

  • Daca nu a putut fi contactat trebuia sa nu publici articolul! Apoi, intr/o firma exista si alte persoane cu functii care pot da lamuriri despre situatia relatata. Asa e corect..Bine ..doamna?

  • Am observat ca ma confunzi si tin sa preciziz ca nu sunt eu cea care a scris acest material. Sunt un simplu barbat, care a observat modul putin deplasat in care te-ai exprimat si, din bun simt, am incercat sa iau apararea unei femei. Scuze daca am deranjat pe cineva.

  • Nu persoana care a scris materialul e problema. ci modul in care isi face meseria..Eu nu discut aici caltati personale ci…profesionale..Ai inteles..barbatule simplu?

  • Impersonal asta tine cu ursu! Dar mai messengerulhunedorean, ce ore afisati voi la comentarii? Cred ca lucrati dupa meridianul zero.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura