Gligor: PDL are obligaţia sã coaguleze forţele de dreapta

Sorina Popa

PDL pregăteşte o nouă strategie, care să schimbe imaginea partidului în ochii alegătorilor.
Vasile Blaga, şeful pedeliştilor, are o strategie care, se pare, va fi pusă în aplicare în scurt timp. Astfel, aceasta presupune ca PDL, PNŢCD şi Noua Republică să formeze o alianţă electorală, pentru alegerile parlamentare din această toamnă. Alianţa ar urma să fie pusă la punct într-o lună. Vasile Blaga vrea să convoace, în acest sens, Consiliul Naţional de Coordonare, care să-şi dea acordul pentru noua alianţă electorală.
Alianţa va capta două fundaţii: Iniţiativa Civică de Centru Dreapta (condusă de către Mihai Răzvan Ungureanu) şi Fundaţia Creştin Democrată (coordonată de Theodor Baconschi şi reprezentată de Adrian Papahagi). Noua formă a alianţei va fi înregistrată la Biroul Electoral Central, intrându-se astfel în linia dreaptă pentru întocmirea listelor finale cu candidaţi.
Contactat, liderul PDL din judeţ, Dorin Gligor (foto), a afirmat că vede cu ochi buni noua alianţă, care prinde, încetul cu încetul, contur. „Dacă putem discuta în politica românească de identitate, de corectitudine, şi îmi place să cred ca da, atunci, categoric, este nevoie de coagularea forţelor de dreapta. Vorbim în acest caz de o politică responsabilă, făcută de oameni responsabili, care ştiu ce au de întreprins pentru oameni. Este o obligaţie a PDL să facă acest lucru, să coaguleze forţele politice de dreapta. Vasile Blaga a început o reformă a partidului şi sunt convins că o va duce la bun sfârşit, iar rezultatul va fi unul extrem de bun. Dacă oamenii din PDL sunt puşi în valoare, atunci, rezultatul la alegerile parlamentare va fi unul bun pentru noi”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara.

2 comentarii la „Gligor: PDL are obligaţia sã coaguleze forţele de dreapta

  • 16 august 2012 la 2:23
    Permalink

    Din categoria ”la vremuri noi, tot noi”. Macar acum ca e Mircia in PDL, n-o sa-l mai propuna pe Vladu prefect… sper.

  • 17 august 2012 la 15:17
    Permalink

    Nu ,stimate colega,Vladu nu va mai fi nominalizat !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare