GIMNASTICĂ. Salbă de medalii pentru junioarele de la LPS Cetate Deva

La Buzău s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute Campionatul Na­țional al Cluburilor Sportive Școlare la gimnastică artistică. Ca de fiecare dată, reprezentantele de la LPS Cetate Deva au reușit să urce pe po­diu­mul de premiere la toate sec­ți­u­nile, cucerind, fără exagerare, o ade­vărată salbă de medalii.

Cea mai valoroasă formație
Echipa clubului devean, care a evo­luat nivelul 4 al junioarelor de categoria a treia, alcătuită din Maria Curcă Drăgan, Alessia Voloștiuc și Anetta Csiszer, a cucerit medalia de aur, fiind de departe cea mai valoroasă formație din concurs. Gimnastele au reușit să urce pe podiumul de premiere și în pro­bele individuale. Maria Curcă Drăgan a câștigat medalia de aur la individual compus și la bârnă, cea de argint la sări­turi și paralele și o medalie de bronz la sol. Alesia Voloștiuc a cucerit două me­dalii de aur, la paralele și la sol, cele de argint la individual compus și la bârnă și una de bronz la sărituri. Echipa junioarele 3 nivelul 2, alcătuită din Dalia Dincă, Cătălina Ciocade și Raluca Andreica s-a clasat pe locul al treilea, iar Cătălina Ciocade și-a trecut în pal­mares două medalii de bronz, la sol și la bârnă. Dalia Dincă a fost foarte aproa­pe de o surpriză, ea clasându-se pe locul IV la bârnă. La nivelul 3 compe­tițional, junioarele de la LPS Cetate Deva s-au clasat pe locul trei, cucerind me­dalia de bronz. La individual, Ștefania Boboc a fost pe primul loc la bârnă, pe locul doi la individual compus și pe locul trei la paralele, iar Delia Jitea a terminat pe locul doi la sărituri și pe locul trei la sol.
Toate aceste gimnaste sunt pregă­tite la Centrul devean de antrenorii Adela Popa, Monica Micu, Delia Olteanu, Anamaria Ocolișan și Florin Cotuțiu, alături de coregraful Silvia Baritchi-Gradea.