Sport

GIMNASTICĂ. Regalul gimnasticii are loc la București

Timp de trei zile, în Sala Polivalentă din Bucureşti sunt programate în­trecerile Campionatelor Naţionale Open la gimnastică artistică, în para­lel cu competiția internațională ROMGYM Trophy, ajunsă la ediția a II-a.

Și de la Deva
Astăzi sunt programate întrecerile masculine cu începere de la ora 16.50 cu un concurs individual și pe echipe, concurs de calificările pentru finalele pe aparate ce vor avea loc duminică. Mâine, sâmbătă, 1 octombrie, în­ce­pând cu ora 15.00 vor intra în concurs gimnastele, care se vor întrece atât la individual cât și pe echipe şi vor în­cerca să obțină calificări pentru fina­lele pe aparate programate duminică.
Menționăm că vor fi prezente la aceste întrecri și gimnastele junioare legitimate la LPS Cetate Deva, Adina Crișan, Ioana Danciu, Bianca Dinu, Amalia Ghigoarță și Erica Gogoașă. Competiția de la București poate fi un bun test de verificare pentru sportivii din țările participante la competiție, cei care vor fi prezenți la finalul lunii oc­tombrie la întrecerile campio­na­telor Mondiale de la Liverpool-Marea Britanie.