Sport

Gimnastele noastre de argint

Sala de sport Constantin Jude din Timișoara a găzduit la finalul săptă­mânii trecute Campionatele națio­nale de gimnastică individual și pe echipe ale junioarelor I, dar și o primă etapă de selecție pentru stabilirea componenței echipelor naționale de senioare și de junioare care vor par­ticipa la Campionatele Europene de la Rimini-Italia programate în peri­oada 2-5 mai.

La Izvorani
Prima etapă de selecție pentru alcă­tuirea echipei naționale de senioare a avut următoarea ordine în clasa­ment:1. Ana Maria Bărbosu (CSS Focșani-CSA Steaua Bucuresti) 54.500 puncte; 2. Lilia Cosman (LPS Cetate Deva- CSM Onești) 52.500 puncte;3. Sabrina Maneca Voinea (CSM Constanta) 51.450 puncte;4. Amalia Ghigoarță (LPS Cetate Deva) 51.100 puncte;5. Amalia Puflea (CSS Bârlad – CS Dinamo Bucureşti) 49.450 puncte și 6. Andreea Preda 9 49.000; 7. Maria Ceplinschi (Farul Constanța) 48.900 puncte și 8. Ioana Danciu (LPS Cetate Deva) 47.500 puncte.
Cea de-a doua etapă de selecție este programată la Izvorani pe 18 aprilie, urmând ca pe 20 aprilie să fie comunicată echipa (5 gimnaste şi două rezerve) pentru Rimini. Federația Română de Gimnastică a comunicat că nu vor exista sportive cu statut protejat sau cu loc garantat în echipă pe baza rezultatelor anterioare.
La competiția pe echipe ale junioa­relor de la categoria a I-a, primul loc a revenit formației care a reprezentat CSA Steaua București, cu un total de 181.666 puncte, fiind urmată de echipa de la LPS Cetate Deva, for­mație alcătuită din gimnastele Roberta Anetta Csiszer, Maria Alexandra Drăgan Curcă, Ariana Cotu, Maria Bianca Dinu și Gabriela Viviana Gînju, cu un total de 180.033 puncte și de CS Dinamo București cu 176,031 puncte.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura