Sport

Gimnastele junioare, zeci de medalii la Campionatul Național

Anul competiţional 2022 se anunță unul foarte bun pentru gimnastele ju­ni­oare de la Liceul cu Program Sportiv Cetate din Deva. Astfel, la Buzău s-au desfășurat recent întrecerile etapei finale din cadrul Campionatul Național de gimnastică al Cluburilor Sportive Școlare.

Cea mai titrată
Gimnastele de la LPS Cetate Deva au cucerit peste 30 de medalii la în­tre­cerile de la Buzău, 3 de aur și în între­cerea pe echipe, mai precis, aur la fie­care nivel competiţional al junioarelor de la categoria a III și a II. Din grupa pre­gă­tită de colectivul de tehnicieni coor­do­nați de Adela Popa, patru gimnaste au fost printre cele mai apreciate în pro­bele individuale.
Astfel, Viviana Gînju (foto) este cea mai titrată gimnastă a clubului devean, ea cucerind 4 medalii de aur la ediția din acest an: la individual compus, sărituri, bârnă și sol și una de argint la paralele. Bianca Dinu a cucerit 3 medalii de aur, la individual compus, paralele și bârnă și alte două de argint la sărituri și sol. Cristina Popescu și-a trecut în pal­mares 5 medalii, din care trei de argint la individual compus, paralele și bârnă și două de bronz la sărituri şi sol. În fine, Ariana Cotu a obținut la aceste întreceri o medalie de aur la paralele și alte
trei de argint la individual compus, bârnă și sol.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.