Sport

BOX. A ajuns campioană europeană de tineret!

Pugilista Crinuţa Andra Nicoleta Sebe (foto) a câștigat medalia de aur la categoria 66 de kilograme, la Sofia, în cadrul întrecerilor de la Campio­na­tele Europene de box pentru tineret. Sportiva noastră a învins-o în finală pe poloneza Aleksandra Agnieszka Janko­wiak, prin KO tehnic în prima repriză, după doar 109 secunde de luptă.

După muncă și răsplată
Munca depusă de Adrian Lăcătuș, antrenorul coordonator al lotului fe­mi­nin de box al României, se con­cretizează în valoarea medaliilor cu­ce­rite la aproape toate palierele com­pe­tiționale.
De asemenea, Florin Ioniţă a obţinut argintul la categoria 92 de kilograme, după ce a fost întrecut la puncte, cu 5-0 de englezul Damar Thomas în finala com­petiției, iar Doruleţ Ţiu a obținut me­dalia de bronz la categoria 71 de kilograme.
„A fost o competiție foarte puternică. Noi ne-am deplasat cu 10 sportive. Andra a avut un parcurs foarte bun, iar la categoria ei de greutate, 66 de kilo­grame, s-a impus în finală, în fața unei poloneze, foarte arțăgoasă. A ieșit în­vin­gătoare într-un singur minut. A ter­mi­nat repede socotelile cu ea”, a precizat antrenorul Adrian Lăcătuș.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.