FlashPolitica si administratie

Gheorghe Barbu nu mai vrea ministru

Nicolle Ebner

Surse din cadrul Parlamentului susţin că este posibil ca hunedoreanul Gheorghe Barbu (foto), secretarul general al Camerei Deputaţilor, să revină în funcţia de ministru al Muncii.
„Sper să nu…”
Evaluarea guvernului, pe care Traian Băsescu a anunţat-o pentru începutul lunii septembrie, s-ar putea lăsa cu patru remanieri din funcţiile ministeriale. Deocamdată, oficial, nu se ştie cine va rămâne fără portofoliu, însă în rândurile PDL, au început să circule numele unor potenţiali înlocuitori. Potrivit site-ului www.pesurse.ro, pentru ministerul Muncii sunt vehiculate deja două nume ale unor foşti miniştri de resort. Este vorba de Marian Sârbu, preşedintele UNPR, care, la mijlocul lunii iunie a acestui an, nega cu vehemenţă informaţiile vehiculate de reprezentanţii PSD, potrivit cărora ar fi negociat funcţia de ministru al Muncii, în cazul unei remanieri şi de Gheorghe Barbu, care a deţinut acest portofoliu în perioada decembrie 2004-aprilie 2007. Cu ocazia bilanţului făcut la încheierea mandatului, Barbu a prezentat ca realizări creşterea procentuală a pensiilor cu 35 la sută, deşi era prevăzută o mărire de 30 la sută, precum şi creşterea salariului mediu cu mult peste media prognozată. Aceleaşi surse parlamentare susţin că Marian Sârbu ar putea ieşi din ecuaţie, din cauza problemelor de sănătate, el riscând să rateze nominalizarea.
Însă, nici Gheorghe Barbu nu pare prea bucuros să primească un nou mandat în fruntea ministerului Muncii. „Sper că nu voi fi desemnat să preiau conducerea ministerului. Deocamdată, sunt doar zvonuri neoficiale, deci, nu este nimic concret, şi sper ca ele să nu fie reale”, a declarat Gheorghe Barbu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

One thought on “Gheorghe Barbu nu mai vrea ministru

  • Petrosaniu si Valea Jiului l-au votat pe Gheorghe Barbu pentru functia de senator si chiar daca nu a iesit el ramane un om serios si bine pregatit profesional de care noi din Valea Jiului putem conta , depinde acum si de el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura