George Zima are sarcini precise la Energeticianul

12 septembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După demisia tehnicianului Cristian Dulca, acceptată de către clubul „adoptat“ în Valea Jiului, conducerea a stabilit ca pentru perioada următoare sarcinile de antrenor principal să le preia secundul George Zima (foto), cel care va asigura interimatul la echipa din Liga a doua ACS Energeticianul, fiind antrenorul pe umerii căruia va apăsa responsabilitatea următoarele meciuri.

“Deocamdată este antrenorul principal. Noi avem încredere în el. Este foarte tânăr, cunoaşte jucătorii, are o relaţie bună cu ei. Sperăm să ne aducă victorii în următoarele meciuri”, a spus Alin Zgripcea, preşedintele ACS Energeticianul.
Despre George Zima am aflat că a venit la începutul acestui an la echipa care evoluează în Valea Jiului, pe când formaţia juca în Liga a treia şi acum conducerea clubului îi acordă încredere. “Am ajuns într-o postură în care îmi doresc să continui o muncă începută în Liga a treia. Sunt încrezător că pasiunea mea, împreună cu entuziasmul pot suplini în acest moment experienţa”, a declarat recent Zima.
Pasionat şi de fotbalul în sală, George Zima a avut la un moment dat propriul lui club, CS Dinamo Leonardo Oradea. În anul 2017 a fost declarat cel mai bun antrenor din Bihor, urmare a promovării avute din Liga a V-a în Liga a IV-a şi a muncii prestate la clubul de fotbal în sală.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Suporteri jiulistiiii spune:

    Poate spune domnul presedinte Alin Zgripcea (om din valea jiului si ginerele patronului Nicolae Sarcina) de ce nu se investeste la stadionul Jiul (ex. tabela de marcaj electronica , scaune de plastic , nocturna , …) , in primavara sustinea ca Energeticianul se va numi Jiul Petrosani . Are cuvant sau NU ???

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Telecabina de la Cetatea Devei a adus la bugetul local, în luna august, încasări de aproape 500.000 de lei

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei a contribuit în...

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, consilier al primarului Devei

Prim-vicepreşedintele PNL Hunedoara, Adrian David (foto), va fi consilierul primarului municipiului Deva de la 1 octombrie 2018.

Petroşaniul a făcut primul pas spre ”smart-city”

Ieri, la Petroşani au fost lansate primele aplicaţii din cadrul proiectului derulat în municipiu, în cadrul unui eveniment organizat de...

Închide