George Zima are sarcini precise la Energeticianul

Nicolae Gavrea

După demisia tehnicianului Cristian Dulca, acceptată de către clubul „adoptat“ în Valea Jiului, conducerea a stabilit ca pentru perioada următoare sarcinile de antrenor principal să le preia secundul George Zima (foto), cel care va asigura interimatul la echipa din Liga a doua ACS Energeticianul, fiind antrenorul pe umerii căruia va apăsa responsabilitatea următoarele meciuri.

“Deocamdată este antrenorul principal. Noi avem încredere în el. Este foarte tânăr, cunoaşte jucătorii, are o relaţie bună cu ei. Sperăm să ne aducă victorii în următoarele meciuri”, a spus Alin Zgripcea, preşedintele ACS Energeticianul.
Despre George Zima am aflat că a venit la începutul acestui an la echipa care evoluează în Valea Jiului, pe când formaţia juca în Liga a treia şi acum conducerea clubului îi acordă încredere. “Am ajuns într-o postură în care îmi doresc să continui o muncă începută în Liga a treia. Sunt încrezător că pasiunea mea, împreună cu entuziasmul pot suplini în acest moment experienţa”, a declarat recent Zima.
Pasionat şi de fotbalul în sală, George Zima a avut la un moment dat propriul lui club, CS Dinamo Leonardo Oradea. În anul 2017 a fost declarat cel mai bun antrenor din Bihor, urmare a promovării avute din Liga a V-a în Liga a IV-a şi a muncii prestate la clubul de fotbal în sală.

One thought on “George Zima are sarcini precise la Energeticianul

  • 12 septembrie 2018 la 21:34
    Legătură permanentă

    Poate spune domnul presedinte Alin Zgripcea (om din valea jiului si ginerele patronului Nicolae Sarcina) de ce nu se investeste la stadionul Jiul (ex. tabela de marcaj electronica , scaune de plastic , nocturna , …) , in primavara sustinea ca Energeticianul se va numi Jiul Petrosani . Are cuvant sau NU ???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.