Competiţie de old boys în judeţ

12 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a comunicat că pe data de 1 octombrie, pe stadionul din Petrila va avea loc o competiţie dedicată echipelor de old boys cu jucători trecuţi de 45 de ani.

Întrecerea se va desfăşura în două grupe, pe regiuni geografice: Valea Jiului şi Valea Mureşului. Meciurile se vor disputa pe Stadionul Parângul din Lonea, iar atunci când vremea nu va permite ca meciurile să se joace afară, acestea vor fi mutate la Sala de Sport a Colegiului “Constantin Brâncuşi” din Petrila.
Cei interesaţi să participe la această competiţie sunt rugaţi să ia legătura fie cu cei de la Clubul Inter Petrila, fie cu AJF Hunedoara. “Aşteptăm la înscriere echipe de la sate, comune, oraşe. Va fi o competiţie interesantă”, a spus Eugen Duma, preşedintele clubului Inter Petrila.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
George Zima are sarcini precise la Energeticianul

După demisia tehnicianului Cristian Dulca, acceptată de către clubul „adoptat“ în Valea Jiului, conducerea a stabilit ca pentru perioada următoare...

Telecabina de la Cetatea Devei a adus la bugetul local, în luna august, încasări de aproape 500.000 de lei

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei a contribuit în...

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, consilier al primarului Devei

Prim-vicepreşedintele PNL Hunedoara, Adrian David (foto), va fi consilierul primarului municipiului Deva de la 1 octombrie 2018.

Închide