Gata cu calvarul! Nodul rutier de pe A1 de la Şoimuş se redeschide!

După o lună şi jumătate, şoferii pot răsufla uşuraţi. Se redeschide porţiunea din autostradă dintre Şoimuş şi Simeria Veche.
Deşi constructorul lotului 4 a cerut prelungirea perioadei în care circulaţia să fie oprită între cele două locaţii, prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, a declarat că nodul de la Şoimuş de pe A1 va fi deschis astăzi după-masă. Aşadar, calvarul de pe DN7, între Deva şi Simeria, s-a terminat! De acum, circulaţia între cele două localităţi reintră în normal. „Trebuie refăcut sensul giratoriu de la intrarea în Deva, acolo unde întorc maşinile ca să intre pe autostradă. Restricţiile vor trebui ridicate, important este că se revine pe A1 de vineri după-masa“, a declarat prefectul Fabius Kiszely pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Totodată, cei de la DRDP Timişoara anunţă că „Zona Şoimuş rămâne principalul front de lucru al antreprenorului de pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva. În zona conexiunii dintre lotul aflat în construcţie şi autostrada Deva-Orăştie se realizează ultimele detalii privind asigurarea scurgerii apelor, se aşterne stratul de uzură pe breteaua de ieşire de pe autostradă, se montează parapetul direcţional şi panourile fono-absorbante, se remontează stâlpii de iluminat pe vechea bretea de acces, se execută semnalizarea rutieră şi se aplică marcaje rutiere. La versantul Şoimuş continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează la umplutura rampei culeei 1 a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş”. (S.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.