Sport

„Galop de sănătate” al lui Autobergamo înaintea debutului european

Autobergamo Deva, campioana României la futsal, şi-a continuat parcursul perfect în acest sezon al Ligii I, obţinând a cincea victorie din tot atâtea posibile. Alb-vişiniii au dat recital pe terenul Muncitorului Reşiţa, învingând cu 11-1 în ultima partidă dinaintea debutului din UEFA Futsal Cup.

Gazdele, fericite doar un minut
Cu un parcurs fără greşeală în acest sezon al Ligii I, Autobergamo nu-şi putea face probleme în duelul cu Muncitorul Reşiţa, una din echipele ce va lupta pentru evitarea retrogradării în acest campionat. Marcos Angulo şi-a permis să-l titularizeze în poartă pe tânărul Darius Savu în detrimentul internaţionalului Toniţa iar gazdele au deschis scorul surprinzător, la prima lor acţiune, prin căpitanul Casian Doană. Acesta a reluat cu latul, din vole, la colţul scurt, pasa lui Avramovici. După doar un minut a venit însă replica deveană şi Obadă a egalat cu un şut din unghi. Florin Matei a adus pe Autobergamo în avantaj, cu un şut puternic, după „aşezarea” lui Cristi Matei iar Obadă a realizat „dubla” din pasa aceluiaşi Florin Matei. Devenii au mai punctat de trei ori până la pauză, intrând la cabine cu o diferenţă normală. Pânzaru a înscris de lângă bară, din pasa lui Csoma iar Tacot a punctat din faţa porţii de două ori, din pasele lui Ignat şi Obadă.

Antrenament pentru duelurile internaţionale
Prima reuşită a părţii secunde i-a aparţinut lui Paulo Ferreira, care l-a învins pe Jivan după ce a scăpat singur cu acesta iar Obadă a realizat „hattrick-ul” în urma unei acţiuni personale, încheiată cu un şut pe jos la colţul lung. Internaţionalul moldovean nu s-a oprit aici şi a marcat al patrulea gol personal cu un şut sub bară iar Csoma şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu poarta goală, după pasa lui Stoica. Scorul final a fost stabilit de Sergiu Tacot, din pasa lui Csoma, celălalt internaţional moldovean marcând la rândul său trei goluri personale. Pentru deveni urmează o săptămână „de foc” cu participarea în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, UEFA Futsal Cup. Partidele din grupa Main Round se joacă în Sala Sporturilor din Deva iar alb-vişiniii vor întâlni grupările Luxol St. Andrews (Malta), FC Mostar SG (Bosnia) şi Araz Nakhchivan (Azerbaidjan). Mai multe detalii despre această competiţie veţi citi într-una din ediţiile zilelor următoare.
MUNCITORUL REŞIŢA 1 (1)
Jivan – Sporea, Păvan, Budai, Zamfir. Au mai jucat: Doană (cpt.), Avramovici, Fedor, Mihuţescu, Mitru. Antrenor: Antonie Burtea
AUTOBERGAMO DEVA 11 (6)
Savu – Ignat, Tacot, Stoica, Csoma. Au mai jucat: F. Matei, Pînzaru, C. Matei (cpt.), Obadă, Paulo Ferreira. Antrenor: Marcos Angulo
Arbitrii: Bogdan Sorescu (Piteşti) – Daniel Popescu (Ţicleni)
Au marcat: Doană – Obadă (4), F, Matei, Pînzaru, Tacot (3), Paulo Ferreira, Csoma
(Ovidiu Mănăstire)

Sursa foto: Miruna Maria

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura