Gala Excelenţei în Afaceri, fără excelenţă în organizare

25 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

A fost o nouă ediţie a Topului firmelor, manifestare organizată an de an de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara. Recunosc că nu am mai participat la Topul firmelor de ani buni. Pentru că evenimentul nu mai prezenta interes.

Grupul Ad Libitum Voices, recital de excepţie
De fapt, acum s-a numit Gala Excelenţei în Afaceri, ediţia 26-a, Verde la afaceri. Şi noi, care bănuiam că e verde la afaceri de mai mult timp. Vineri, 22 noiembrie 2019, am acceptat însă invitaţia partenerilor MESAGERULUI HUNEDOREAN, SC TVG TAX AUDIT SRL la premierea firmelor de succes din judeţ. Din păcate, mi-am promis că încă vreo 10 ani nu voi mai călca pe la o asemenea manifestare.
De ce? Fiindcă cei prezenţi au avut parte de un format prăfuit, puţini reprezentanţi ai mediului de afaceri fiind prezenţi. Lumea venită acolo parcă se afla nu la o premiere, ci la un priveghi. Organizatorii i-au adus în faţa invitaţilor pe cei de la Ad Libitum Voices, care într-adevăr au avut un recital de excepţie. Dar atât. În rest, conducerea CCI Hunedoara a reuşit să îngroape o tradiţie, aducând acest Top într-o zonă anostă şi fără pic de culoare. Doamnelor şi domnilor din fruntea CCI Hunedoara, nu e firma voastră această Cameră, ar trebui să reprezentaţi mediul de afaceri! Seara s-a încheiat mai repede decât credeam, afaceriştii făcându-se nevăzuţi, mulţi dintre ei la scurt timp după ce şi-au luat premiul.

Locul I pentru TVG TAX AUDIT
Să precizăm că partenerii noştri, de la firma TVG TAX AUDIT SRL Deva, au obţinut locul I şi în acest an, la domeniul Servicii, Grupa Activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul financiar, Categoria Microîntreprinderi. Felicitări şi la mai mare!
Reamintim că TVG TAX AUDIT SRL vă prezintă în fiecare apariţie de miercuri a MESAGERULUI HUNEDOREAN, informaţii din domeniul financiar, la rubrica Mesagerul Financiar.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 26.11.2019

David Balaci,  tânăr de 22 de ani, din Orăştie Pentru că a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de...

Bulina albă, 26.11.2019

Georgiana Miller, judoka de la SCM Deva Pentru că la ediţia din acest an a Cupei Europei U18 la judo,...

Gura lumii, 26.11.2019

Vorbesc cârcotaşii că se pregăteşte debarcarea unei angajate-problemă, care a făcut mai mult rău decât bine de când a preluat...

Închide