Sport

FUTSAL. România, învinsă de Georgia, în primul meci al dublei amicale

Naţionala de fotbal în sală a României a fost învinsă de echipa Georgiei cu scorul de 4-1, ieri, la Tbilisi, într-un meci amical.
Gazdele au dominat clar întâlnirea și au condus la pauză cu 3-0. Unicul gol al tricolorilor a fost marcat de fostul jucător de la Autobergamo Deva, Paulo Ferreira, la scorul de 4-0 pentru gruzini.

Trei din vestul țării
Cele două formaţii s-au întânit pentru cel de al doilea meci amical, ieri, de la ora 16.00, tot la Tbilisi.
Reamintim că în lotul României figurează trei jucători de la cluburi din vestul țării: por­tarul Teodor Lungu (CFR Timișoara), alături de Kusmodi Tamas și Iszlai Richard (ambii de la Autobergamo Deva).
Pe de altă parte, juniorii de la echipa ACS West Deva au cedat pe teren propriu în par­tida pe care au disputat-o în cam­pi­o­natul Ligii Elitelor U19 cu Știința U Craiova, scor final 4-4(1-1), iar după prelungiri oaspeții au învins cu 7-5, calificându-se la următoarea etapă din campionat. La finalul acestei săptămâni este progra­mată eta­pa cu numărul 10 în prima ligă de fot­bal în sală. Autobergamo Deva are meci programat pe teren propriu și va întâlni, conform pro­gra­mării, sâmbătă, 20 noiem­brie, de la ora 12, formația C.S. Local Spor­tul Ciorăşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.