FUTSAL. Petrişor Toniţă a părăsit-o pe Autobergamo Deva

9 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Portarul echipei naţionale a României, Petrişor Toniţă (foto), s-a transferat la United Galaţi după ce a activat la Autobergamo Deva.
„Sunt fericit că m-am întors acasă şi voi face tot posibilul să aduc un trofeu la Galaţi. Fanii acestui minunat club merită tot ce este mai bun! Mai multe n-are rost să spun, prefer să arăt în teren ce-mi doresc pentru United Galaţi”, a spus Petrişor Toniţă pe pagina de Facebook a grupării gălăţene.
Toniţă a semnat cu echipa din Galaţi un contract valabil timp de două sezoane, cu începere de la 1 iulie 2021. „Revenirea acasă a lui Petrişor Toniţă este o lovitură importantă. Şi nu ne vom opri aici”, a spus Cristian Ştefu, preşedintele echipei CS United Galaţi.
Autobergamo Deva, care a încheiat play-off-ul pe locul al treilea, a anunţat că „în zi­lele următoare, vă vom prezenta noul antre­nor al echipei, unul experimentat, care vine din şcoală de futsal braziliano-spaniolă!”. Formaţia din Deva a fost condusă în sezonul 2020/2021 de Dumitru Stoica, antrenor jucător.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Sportivul român Alin Alexuc-Ciurariu (foto) s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce l-a învins pe polonezul Rafal...

Guvernul japonez, misiune imposibilă pentru Jocurile Olimpice

Cu mai puţin de trei luni înaintea startului Jocurilor de vară, amânate deja cu un an din cauza noului coronavirus,...

KARATE. În grafic pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Timp de o săptămână, la Lisabona, s-au desfăşurat întrecerile din cadrul Premier League la Karate WKF, concurs care a re­unit...

Închide