CICLISM. Demnitar pe… bicicletă

9 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ministrul Tineretului şi Sportului Eduard Novak (foto) s-a aflat la Deva nu numai în calitate de demnitar la Guvernului Româ­niei ci şi ca sportiv activ. Medaliat la Jocu­rile Paralimpice de la Atena, ministrul Novak intenţionează să participe şi la ediţia din acest an Jocurilor Paralimpice, care se va desfăşura la Tokyo şi în acest sens se pregăteşte şi participă la diverse competiţii interne.
Astfel, Eduard Novak a fost prezent în calitate de rutier la ediţia din acest an a Turului municipiului Deva ediţia a VII-a, com­petiţie naţională care, practice, mar­chează debutul unui sezon foarte impor­tant şi care a reunit sportivi de la toate sec­ţiile de performanţă din ţară.
MInistrul Sportului a făcut parte din echi­pa Novak Team, unde a concurat alături de fiul său şi alţi membrii ai echipei (una foarte puternică, deţinătoare a titlurilor naţionale cucerite în anii precedenţi) ia rezultatele obţinute anul acest la Deva par să fie în graficul stabilit de Eduard Nokac pentru calificarea la Olimpiada.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Petrişor Toniţă a părăsit-o pe Autobergamo Deva

Portarul echipei naţionale a României, Petrişor Toniţă (foto), s-a transferat la United Galaţi după ce a activat la Autobergamo Deva....

Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Sportivul român Alin Alexuc-Ciurariu (foto) s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce l-a învins pe polonezul Rafal...

Guvernul japonez, misiune imposibilă pentru Jocurile Olimpice

Cu mai puţin de trei luni înaintea startului Jocurilor de vară, amânate deja cu un an din cauza noului coronavirus,...

Închide