Futsal: Juniorii din Deva victorioşi în Campionatul Naţional U-19

13 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Campionatul Naţional de Juniori U-19 la futsal a revenit cu întrecerile returului, iar la Sala Sporturilor din Deva s-a derulat un cuplaj spectaculos, ambele echipe devene angajate în competiţie fiind parte la acesta.
West Deva a câştigat partida disputată în compania echipei Muncitorul Reşiţa, cu scorul de 7-2. Au marcat Denis Boldor, Ionuţ Mihalache şi Robert Bulzan (fiecare câte două goluri) şi Andrei Vesa, un gol reuşit în ultimul minut de joc.
În cel de-al doilea meci, Autobergamo Deva, deţinătoarea titlului de campioană a ţării la juniori U-19, a învins cu 5-2 pe Şoimii Şimand, liderul la zi în seria a cincea, devenii luându-şi astfel revanşa pentru înfrângerea suferită în tur la Arad.
West Deva a trecut, în urma acestor rezultate, pe primul loc în clasament, având un total de 12 puncte, urmată de Şoimii Şimand şi Informatica Timişoara (cu un joc mai puţin disputat), cu câte 9 puncte şi Autobergamo Deva, cu 6 puncte. Pe ultimul loc se află Muncitorul Reşiţa, fără nici un punct.
În etapa viitoare, programată la sfârşitul acestei săptămâni, Autobergamo joacă în deplasare la Reşiţa, cu Muncitorul, iar West Deva va sta. În celălalt meci al etapei a şaptea se vor înfrunta locurile doi şi trei, Şoimii Şimand şi Informatica Timişoara. Derbiul local dintre cele două formaţii devene se va disputa în runda a opta, peste două săptămâni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Măsuri urgente pentru siguranţa turiştilor care vin la Sarmizegetusa Regia

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a dispus, ieri, în urma unei vizite de lucru, măsuri urgente pentru consolidarea porţiunilor de...

Bulina neagră, 14.03.2019

Daniel Muntean, tânăr din Deva Pentru că i-a fost menţinut arestul preventiv într-un dosar de agresiune sexuală asupra unei minore,...

Bulina albă, 14.03.2019

Preot paroh  Gabriel Bulf, din municipiul Petroşani Pentru devotamentul său dovedit nu o dată în ocrotirea şi îngrijirea persoanelor vârstnice...

Închide