Futsal: Juniorii de la West Deva au pierdut la Timişoara

Nicolae Gavrea

Campionatul Naţional de Juniori U-19 la fotbal în sală a continuat cu etapa a patra în toate cele şase serii geografice ale ediţiei 2018 – 2019. În seria din care fac parte şi cele două echipe din municipiu, Autobergamo şi West Deva, s-au jucat la sfârşitul săptămânii trecute două partide.

Liderul seriei Şoimii Şimand a câştigat întâlnirea cu ultima clasată Muncitorul Reşiţa, în faţa căreia s-a impus fără emoţii cu scorul 12 – 5 şi rămâne în fotoliul de lider.
Cea de a doua partidă s-a disputat la Timişoara, între Informatica şi West Deva. Gazdele s-au impus la limită, scor final 5 – 4. Cu acest succes, Informatica a trecut în clasament în faţa celor de la West, graţie unui singur gol (+ 4 faţă de + 3 la golaveraj), cele două fiind acum la egalitate de puncte. Autobergamo a stat în această etapă.
Etapa viitoare, ultima a turului, programează la finele acestei săptămâni două partide, ambele foarte importante în economia clasamentului. Sala Sporturilor din Deva la va găzdui pe amândouă: West joacă cu Şoimii Şimand, iar Autobergamo cu Informatica Timişoara.
Clasament Seria 5:
1. Şoimii Şimand 9 puncte, golaveraj 29 – 12
2. Informatica Timişoara 6 puncte, golaveraj 17 – 13
3. West Deva 6 puncte, golaveraj 17 – 14
4. Autobergamo Deva 3 puncte, golaveraj 14 – 21
5. Muncitorul Reşiţa 0 p., 17 – 34 (un meci în plus)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.