Futsal. Juniorii de la echipa ACS West, pe locul 4 în ţară

29 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de futsal juniori de la ACS West a avut o evoluţie remarcabilă, atât în Cupă, cât şi în campionatul recent încheiat. Juniorii deveni s-au calificat în tuneul final al Campionatului Naţional de futsal, după ce au câştigat seria din sezonul regulat şi au trecut şi de un baraj.

Menţionăm că juniorii de la ACS West Deva au evoluat şi în sferturile de finală din Cupa României, unde au fost eliminaţi de viitoarea vicecampioană CSM Târgu Mureş, după care s-au calificat în turneul final al Campionatului Naţional de futsal pentru juniori.
La turneul final de la Piatra Neamţ, devenii au câştigat grupa din care au făcut parte, trecând cu 5-0 de Dunărea Călăraşi, care nu s-a prezentat la competiţie, şi cu 4-3 de Viitorul Băleasa, ajungând în semifinale, unde au pierdut în faţa viitoarei campioane, Informatica Timişoara, cu scorul de 5-1. În meciul pentru medaliile de bronz, cei de la ACS West Deva au fost învinşi, cu 6-2, de FK Odorheiu Secuiesc şi, astfel, au terminat campionatul, la începutul căruia au luat startul 35 de echipe, pe un onorant loc patru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Turneul „Ţara Haţegului Junior’s Cup”, ediţia a III-a

Turneul, care se dispută pe stadioanele din Haţeg şi Sântămăria Orlea, se află la a treia ediţie şi reuneşte peste...

Gala Fight Zone la Deva

O nouă ediţie, cea de a cincea, a întrecerilor de lupte din cadrul Galei Fight Zone la poalele Cetăţii, este...

Deputatul ALDE de Hunedoara Marius Surgent explică: De ce este nevoie de un Cod administrativ

Decizia Guvernului de a adopta Codul administrativ printr-o Ordonanţă de Urgenţă readuce în discuţie necesitatea şi importanţa acestei legi. În...

Închide