FUTSAL. Doi deveni în lotul pentru preliminariile Cupei Mondiale

Naționala de futsal a României se va reuni în aceste zile pentru a disputa săptămâna viitoare ultimele două partide din Grupa a 8-a a Main Round-ului preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2024.

Start perfect
Tricolorii vor da piept miercuri, 1 martie, cu Finlanda, la Sala Rapid din București iar patru zile mai târziu, duminică, 5 martie, este programată confruntarea cu Danemarca, în de­pla­sare. Ambele meciuri vor putea fi ur­mărite LIVE pe FRF.tv. Prima noas­tră reprezentativă a avut un start per­fect în Grupa a 8-a a Main Round-ului preli­mi­nariilor pentru Cupa Mondială și are șanse mari să meargă mai de­parte în Elite Round. Echipa pregătită de Endre Kacsó a trecut, în ordine, de Danemarca – pe teren propriu (scor 5-1) și de Finlanda – în deplasare (scor 2-1) și e astfel prima în Grupa a 8-a. Naționala României se va reuni sâm­bătă, 25 februarie, la Centru Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Iată lotul convocat de selecționerul Endre Kacsó pentru „dubla” cu Finlanda și Danemarca:
Portari: Petrișor Toniță (United Galați), Theodor Lungu (CFR Timi­șoa­ra), Andrei Dinicuță (Autobergamo Deva).
Jucători de câmp: Andor Bálint, Richárd Iszlai (ambii FK Odorheiu Secuiesc), Sergiu Gavrilă (Autobergamo Deva), Daniel Araujo, Octavian Cireș, Andrei Crăciun (toți trei United Galați), Darius Nastai (CFR Timi­șoa­ra), Felipe Oliveira (Napoli Futsal| Italia), André Luis Sasse (Portimo­nense|Portugalia), Paulo Fereira (Povoa Futsal Clube|Portugalia), Szabolcs Mánya, Hadnagy István (ambii Kecskemét Futsal|Ungaria)

Clasamentul în Grupa a 8-a/Main Round

  1.  ROMÂNIA 6 puncte
  2.  Finlanda 3p
  3. Danemarca 0p

Câștigătoarea grupei se califică direct în Elite Round. A doua clasată va juca play-off de calificare pentru accederea în Elite Round.

Rezultate înregistrate până acum:

  • România – Danemarca 5-1
  • Finlanda – România 1-2
  • Danemarca – Finlanda 0-6