Sport

Două meciuri, două victorii, acelaşi scor

Corvinul Hunedoara a disputat al doilea triunghiular din cantonamentul arădean. Alb-albaștrii s-au impus, cu același scor, 2-1, în fața celor de la Progresul Pecica și CSC Ghiroda, formații clasate pe locul șase și trei în Seria a opta a Ligii a III-a.

A înscris din întoarcere
Pentru primele 50 de minute, „corbii albaştri” au jucat împotriva arădenilor de la Progresul Pecica şi au început bine, cu o primă oportunitate ratată de Garutti, căpitanul nostru în această partidă, care a trimis cu capul, alături, din doar câţiva metri, o centrare ve­nită de la Hergheligiu. Amfitrionii au fost surprinşi la una dintre pu­ţi­ne­le faze de atac ale ară­denilor, care au deschis scorul cu o super-execuţie, şut de la 50 de metri, direct sub bară! Ega­la­rea a venit aproape in­stan­taneu, de la Hergheligiu, care a transformat, cu sigu­ranţă, un penalti dictat pentru un henţ în careu. Au urmat, apoi, două şanse bune de a marca, ambele prin Lupu, pentru ca după aceea, acelaşi Hergheligiu, să înscrie, din întoarcere, din interiorul careului, cu un şut în cros (24). Finalul celor 50 de minute au adus alte opor­
tu­nităţi bune de a marca, prin Curtean, Coman şi Mercioiu – ultimul ţintind bara, dar şi una prin juniorul Mihăilă, care n-a ajuns la o minge lungă trimisă de Hergheligiu, la câteva secvenţe după ce a intrat pe teren.

Meci de verificare
Şi în al doilea meci, băieţii lui Florin Maxim au arătat la fel de bine, mai ales din punct de vedere defensiv, adver­sarii din Timiş ajungând foarte rar la poartă. În aceste condiţii, în primele 15 mi­nute, alb-albaştrii au avut trei opor­tu­nităţi bune prin Chindriş, Pîrvulescu şi Mitran, care au „anunţat” cumva reu­şita lui Chindriş, venită după o „aşe­zare” în careu de la Iacob (36). Contrar cursului jocului, Ghiroda a egalat prin Mura, două minute mai târziu – şut puternic în vinclu din interiorul careului – dar egalitatea nu a durat decât patru minute, pentru că Neacşa a marcat,
din lovitură liberă, cu concursul lui Mosoarcă, stabilind scorul final al celui de-al doilea duel, 2-1.
Corviniştii mai rămân în can­to­na­ment până vineri, zi în care îi vor pune capăt cu un nou meci de verificare, disputat în compania celor de la Phoenix Buziaş, de la ora 12:00, tot pe arena „Motorul”. (Claudiu Sav).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura