FUTSAL. Autobergamo Deva păstrează şanse pentru finala din Play-off

Formaţia de fotbal în sală Autobergamo Deva a remizat, 2-2 (1-1), cu United Galaţi, în prima etapă a turneului de play-off desfăşurat la Galaţi. Devenii au condus cu 1-0, după reuşita lui Grosu din minutul 9, dar Crişan, pentru gazde, a restabilit egalitatea, în minutul 16 şi totodată scorul pauzei. Devenii au trecut, din nou, în avantaj graţie unei reuşite a lui Gavrilă, în minutul 26, dar United a egalat cu 4 minute înainte de final, prin Araujo.
În cel de al doilea joc Autobergamo Deva a obţinut o victorie la limită, 3-2 cu FK Odor­heiu Secuiesc, într-o reeditare a fi­nalei de Cupă a României. Echipa deveană a condus cu 2-0 prin golurile reuşite de Ossorio (min. 2), Balázsi (14, autogól), dar jucătorii din Odorhei au egalat prin Kedei (15) şi Balázsi (35).Golul victoriei a fost înscris de Szőcs în minutul 37.
Autobergamo a încheiat însă turul play-off-ului Ligii I de fotbal în sală cu o în­frân­gere dură, 0-5 cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, după ce la pauză, scorul a fost egal, 0-0!
Cu această victorie formaţia Imperial Wet a acumulat 10 puncte în clasament, ur­maţă de United Galaţi, cu 7 puncte – după ce moldovenii au trecut, cu scorul de 8-3 de FK Odorheiu Secuiesc. Autobergamo Deva se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, în vre­me ce gruparea din Odorhei e ultima, zero puncte.
Al doilea, şi ultimul, turneu din play-off se va disputa între 20 şi 22 februarie, iar locul de disputare urmează să fie anunţat de FRF.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare