Sport

FUTSAL. Autobergamo Deva, în semifinalele campionatului național

S-a stabilit calendarul etapei semi­fi­nalelor în competiția din Liga I de fotbal în sală, după disputarea meciului doi al duelului dintre CFR Timișoara și ACS West Deva. Învingători în prima par­tidă, disputată la Deva, în urmă cu două săptămâni, scor 6-2, jucătorii timi­șoreni au învins și pe teren propriu, cu 8-1 (4-1).

În careul de ași
Duelul dintre CFR Timișoara și West Deva nu a avut istoric. Gazdele au început confruntarea în forță, hotărâte să rezolve problema calificării în semi­finale după cel de-al doilea joc. CFR Timișoara a deschis scorul după doar câteva zeci de secunde de joc, a fost apoi egalată, dar în cele din urmă, s-a impus clar. În semifinale, CFR Timișoara va da piept cu CS United Galați, cam­pioana en-titre. În cea de-a doua semi­finală, FK Odorheiu Secuiesc (formație care a în­cheiat sezonul regular pe poziția se­cundă) se va confrunta cu Autobergamo Deva, care a obținut, tot după două meciuri ( 9-7 în deplasare și apoi 14-5 la Deva), calificarea după dis­puta cu Luceafărul Buzău din „sferturi”. Devenii au învins cu scorul de 2-0 la general și vor evolua în careul de ași al campionatului alături de CS United Galați, FK Odorheiu Se­cu­iesc și CFR Timișoara.

Programul partidelor din semifinale este următorul:

Etapa 1

Sâmbătă, 29 aprilie, ora 18.00

  • ACS Autobergamo Deva – F.C.Odorheiu Secuiesc

Marți, 2 mai, ora 17:00

  • CSF CFR 1933 Timișoara – CS United Galaţi

Echipa calificată în finala com­pe­tiției se va decide după regula cel mai bun din trei meciuri, iar campioana ediției 2022-2023 se va decide după regula cel mai bun din cinci partide.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura