Sport

O hunedoreancă duce tradiția fitness-ului mai departe

Pe fluxul agențiilor de știri a venit o informație de la o dis­ciplină despre care aflăm foarte puține, deoarece în ultima pe­rioadă federația de spe­cialitate a fost nevoită să facă multe demersuri pentru a-și reface ima­gi­nea, după ce mai mulți sportivi au fost sancționați deoarece nu s-au supus controalelor doping sau au lipsit de la aceste convocări.

Pe primul loc
Ei bine, la Skopje s-au desfășurat Cam­­pionatele Balcanice de culturism și fitness, eveniment sportiv la care au par­ti­cipat reprezentanți ai celor mai pres­ti­gi­oase cluburi de profil din 10 țări euro­pene. Delegația noastră a obținut locul I în competiția între națiunile pre­zente.
Ariana Maria Topliceanu (foto), repre­zentantă a clubului sportiv ”Universi­tatea” Cluj, născută la Lupeni, acolo unde a și început cariera sa la această disciplină sportivă, a câștigat trei medalii de aur la categoriile bikini fit­ness 162 de centimetri, atât la senioare cât și la junioare, dar și o medalie de bronz la categoria fit pairs, contribuind astfel din plin la succesul României în cadrul acestei competiții. Menționăm că în anii trecuți județul nostru a mai avut sportive cu rezultate deosebite la această disciplină, printre cele care au urcat pe podiumul de premiere fiind mul­tipla campioană mondială și eu­ro­peană Diana Raluca Oprea și, mai apoi, campioana națională Maria Nedelcu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura