Futsal. Autobergamo a pierdut partida de la Timişoara

2 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Într-un meci contând pentru etapa a 3-a a sezonului regulat de futsal, la Timişoara s-au întâlnit reprezentantele Vestului, două echipe ce au dominat la un moment dat eşalonul de elită, Informatica Timişoara şi Autobergamo Deva.

După un meci spectaculos, bănăţenii s-au impus cu 5-2. Totuşi, în ciuda scorului, nu a fost un meci uşor. Gruparea hunedoreană, aflată şi ea în reconstrucţie, a jucat de la egal la egal cu trupa bănăţeană, spun colegii noştri din presa timişoreană. După un început foarte echilibrat, gazdele au marcat primele două goluri spre finalul primei părţi, intrând astfel în avantaj, la vestiare, 2-0, după golurile înscrise de Darius Nastai şi Antonio Montero.
După pauză, timişorenii, pregătiţi de Vitor Hugo Costa, s-au distanţat, graţie lui Iulian Cojocaru, aflat la primul gol pentru Informatica şi Iago Otero – autogol, aducând scorul la 4-0! Echipa deveană nu a renunţat, Sasse şi Toader au redus din diferenţă la 4-2. Dar timişorenii au înscris pe final, prin unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, Milovac, stabilind scorul final la 5-2.
Informatica Timişoara are o victorie şi un eşec în cele doua partide disputate, iar Autobergamo are şi ea aceeaşi linie de clasament, ambele echipe având câte o restanţă de disputat.
Doru Popa, preşedintele ACS Autobergamo Deva, a transmis un comunicat pe reţelele de socializare: Aşa cum e normal, trebuie să vorbim şi la înfrângere. Am pierdut la Timişoara un meci în care s-a văzut lipsa de maturitate a băieţilor, care mai ales în prima repriză au jucat fără tupeu, cu prea multă frică, făcând greşeli impardonabile în apărare. Din păcate, acest rezultat ne poate costa în clasamentul final al competiţiei. Dar totul se joacă! Duminică, 6 octombrie, de la 18, întâlnim acasă la Deva, puternica echipă Dunărea Călăraşi. Vă aşteptăm în număr mare pentru a-i susţine pe tinerii noştri jucători.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 2.10.2019

Liviu Sandu, de 28 de ani, rezident în Deva Pentru că a fost trimis în judecată în stare de arest...

Bulina albă, 2.10.2019

Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Deva Pentru că adus la biblioteca judeţeană “Raftul American”, o colecţie de...

Gura lumii, 2.10.2019

Vorbesc gurile rele că un personaj dintr-un partid politic mai nou vrea cu tot dinadinsul să candideze la funcţia de...

Închide