<

Florentina Marincu Iuşco a plecat la Doha

2 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportiva Florentina Marincu Iuşco (foto), legitimată la LPS Cetate Deva, a făcut ieri deplasarea la Doha, împreună cu antrenorul Nicolae Alexe, pentru a participa la Campionatul mondial de atletism în aer liber pentru seniori, care se desfăşoară în aceste zile în Quatar.

Deveanca are un sezon bun, care ne trimite chiar cu gândul la o medalie, Florentina obţinând, în acest an, un loc 8 la Campionatele Europene de seniori de la Glasgow, un 6,75 metri cu care a realizat baremul de calificare la Campionatul Mondial reuşit într-un concurs la Piteşti, un 6,87 m care a însemnat îndeplinirea baremului de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, realizat la Internaţionalele de Atletism ale României de la Cluj, o medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare şi un titlu de campioană naţională la seniori cu a patra performanţă internaţională a sezonului, 6,92 metri.
Calificările pentru săritura în lungime fete la mondiale vor avea loc în 5 octombrie, iar finala în 6 octombrie, care este şi ultima zi a întrecerilor de la Doha. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. Autobergamo a pierdut partida de la Timişoara

Într-un meci contând pentru etapa a 3-a a sezonului regulat de futsal, la Timişoara s-au întâlnit reprezentantele Vestului, două echipe...

Bulina neagră, 2.10.2019

Liviu Sandu, de 28 de ani, rezident în Deva Pentru că a fost trimis în judecată în stare de arest...

Bulina albă, 2.10.2019

Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Deva Pentru că adus la biblioteca judeţeană “Raftul American”, o colecţie de...

Închide