Sport

FUTSAL. Au pierdut un meci, dar se mențin pe primul loc

Liga I Futsal Fortuna a programat la finalul săptămânii trecute meciurile etapei a III-a din Turul suplimentar. Derby-ul rundei s-a disputat în Har­ghita, acolo unde s-au întâlnit pri­mele două clasate, FK Odorheiu Secu­iesc și Autobergamo Deva.
Gazdele de la Odorheiu Secuiesc s-au prezentat la această întâlnire după două succese în Turul suplimentar din cam­pio­nat: 6-5 cu Luceafărul Buzău, pe teren propriuși 6-3 în deplasare cu CFF Clujana Cluj. Autobergamo Deva a câș­tigat confruntarea cu CS United Galați de pe teren propriu, scor 5-3, consoli­dându-și astfel poziția din ierarhia Ligii I Futsal Fortuna.
Cum în sezonul regular, Autobergamo Deva s-a impus în ambele partide, 7-6 pe teren propriu și 3-1 în deplasare, jocul de sâmbătă a fost privit de jucătorii echipei devene mult prea ușor și acest lucru s-a văzut în teren. Autobergamo Deva a înregistrat o înfrângere usturătoare, 6-2, golurile formației din Deva fiind înscrise de Küsmödi și Hinjosa.
Autobergamo Deva se menține pe primul loc, cu 34 de puncte din 14 jocuri, urmată de FC Odorheiu Secuiesc 33 puncte (din 15 jocuri) și de CS United Galați 28 puncte din 14 jocuri disputate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.