Sport

FUTSAL. Antrenorul spaniol de la Autobergamo a fost demis

După eșecul din finala Cupei României pe care echipa Autobergamo a pierdut-o cu 5-4, după ce a condus cu 4-1, antrenorul Victor Acosta Garcia (foto) a fost demis de con­ducerea liderului Ligii I de fotbal în sală. Spaniolului i s-a reproșat eșecul din întâlnirea cu FC United Galați.

Nu mai vrea străini
Formația deveană a terminat sezonul regular pe locul întâi și este calificată direct în semifinale dar a ratat jumătate din obiectivul autopropus pentru ac­tua­lul sezon. Toate acestea nu au fost suficiente pentru președintele Dorin Popa, care a demis întreg staff-ul tehnic, coordonat de Victor Acosta.
„În România se câștigă cu menta­litate ro­mânească și atunci când aceasta nu e întotdeauna catolică. Luni (n.r.-:astăzi) vom anunța noul staff tehnic. Aceasta a fost prima măsură pe care am luat-o. Am decis că noi nu ne batem joc de munca noastră, de ce vrem noi aici la club. Nu mă voi mai îndrepta niciodată spre străini (n.r.-antrenori), pentru că ei au o altă men­talitate. În România se câștigă cu o altă mentalitate, cu una pur românească. Care normal, nu e cea mai catolică, dar are roade”, a spus patronul de la Autobergamo.
În următoarea fază din campionat, Autobergamo Deva va evolua în semi­finală cu formația care va câștiga întâl­nirea dintre CFR Timișoara și Sportul Ciorăști, adică cu „două din trei me­ciuri”. Echipa din Ciorăști e în avantaj (3-1, în primul meci), dar seria se mută astăzi la Timișoara pentru partida a doua și, eventual, mâine, a treia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura