Furtul din magazine ia amploare

SUPERMARKET

Nicoleta Popa

Criza economică şi numărul mare de disponibilizări din ultima perioadă îi forţează pe tot mai mulţi hunedoreni să comită acte anti-soaciale, precum furturile. Magazinele de alimente sunt cele mai vizate de către hoţi. Astfel, de la începutul săptămânii, trei hunedoreni au dat iama prin magazine şi au plecat cu marfa fără să o plătească.
Ieri, o tânără de 17 ani din Deva a intrat într-un magazin, a probat un tricou de peste 100 de lei şi l-a uitat pe ea, ieşind fără să îl plătească. Personalul magazinului şi-a dat seama de cele întâmplate, doar după ce a descoperit în cabina de probă sistemul de alarmă, care a fost înlăturat de pe tricou. Aceştia au anunţat imediat poliţia iar hoaţa a fost prinsă în câteva ore. Tânăra s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de furt.

La furat de ciocolată
Cu două zile în urmă, o femeie de 30 de ani din Deva a fost prinsă de agenţii de pază ai supermarketului Trident, în timp ce încerca să ascundă marfa furată. Aceasta a sustras produse alimentare în valoare de 40 de lei.
Luni, un tânăr de 23 de ani a furat de pe vitrina frigorifică din faţa unui magazin non-stop din Deva, mai multe pachete de ciocolată, în valoare de 40 de lei. Bărbatul a fost prins de către poliţişti în mai puţin de o oră, în apropierea magazinului. Tânărul nu are ocupaţie şi a mai fost cercetat pentru tâlhărie.
Toţi cei prinşi la furat s-au ales cu dosare penale şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.