Şi se jură că nu pariază… murdar

11 x 2 ionut lutu

Jucătorul Jiului, Ionuţ Luţu (foto), fostă vedetă la U. Craiova şi Steaua, crede că declaraţiile patronului Alin Simota despre implicarea în pariuri strategice ale fotbaliştilor petroşăneni au fost făcute la supărare şi doar rezultatele bune vor readuce liniştea la echipă.

Nici usturoi n-au mâncat, nici… la pariuri n-au jucat
„Nici eu, nici coechipierii mei nu ne simţim vizaţi de declaraţiile domnului Simota. Cred că este supărat din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. Când eram sus în clasament nu ne-a acuzat nimeni de aşa ceva şi era linişte. Este adevărat că Stancu a avut o casă de pariuri, dar asta era înainte să vină la noi la echipă“, a declarat Ionuţ Luţu. Finanţatorul grupării Jiul Petroşani, Alin Simota, a declarat, după meciul cu CS Otopeni, că jucătorul Valentin Stancu va fi exclus din lot deoarece a deţinut o casă de pariuri în Vulcan, până în urmă cu două săptămâni.

A uitat de la mână până la stadion
Acuzaţiile agresive ale finanţatorului Alin Simota au dispărut ca prin farmec, iar acesta a revenit la sentimente mai bune faţă de Vali Stancu, astfel că acesta a fost primit, ieri, la antrenamente şi face pregătirea alături de echipă. „Chiar nu ştiu de ce patronul a făcut o asemenea declaraţie la adresa mea. Am avut o casă de pariuri la Vulcan, dar nu o mai am de două luni. De obicei, nu joc la pariuri şi nu aş murdări niciodată imaginea unui club care mi-a întins o mână de ajutor în urmă cu doi-trei ani, când mă lăsasem de fotbal şi plecasem în Italia. Eu vreau să continui la Jiul Petroşani şi să-mi fac datoria la echipă“, a declarat jucătorul.

Joacă, dar nu… murdar
Mai cinstit, Ionuţ Luţu nu neagă faptul că sunt jucători în campionatul intern, care sunt împătimiţi ai pariurilor, dar este convins că nici un coleg nu a pariat vreodată contra echipei la care activează. „Ştim cu toţii că sunt foarte mulţi jucători, chiar şi din prima ligă, care joacă la pariuri, dar pot să vă garantez că în momentul de faţă, la Jiul nu se pune problema ca vreunul din noi să «joace» împotriva propriei echipei“, a com pletat mijlocaşul celor de la Jiul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.