Funcţionarii, fără maşină la primărie!

Începând de astăzi, 12.03.2021, în fie­care zi de vineri, cel puţin unul din patru an­gajaţi ai Primăriei municipiului Hune­doa­ra şi ai instituţiilor din subordine va renunţa la a veni la serviciu cu maşina şi va alege altă modalitate de transport.
Primăria Hunedoarei se alătură astfel cam­paniei „Vinerea verde – Stop! Azi maşina stă pe loc!”, iniţiată de Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor. Prin acest demers se doreşte încurajarea populaţiei la a renunţa, pe cât posibil, la deplasările cu autoturismul şi la a folosi, în schimb, mijloace alternative de transport (biciclete, vehicule electrice, mersul pe jos etc.).
Ministerul Mediului atrage atenţia asu­pra faptului că poluarea produsă de tra­fi­cul auto este printre cele mai periculoase, din cauză că emisiile se produc la nivelul solului, foarte aproape de oameni.
Instituţia amintită doreşte ca, pe viitor, campaniei să i se alăture cât mai mulţi cetăţeni, semnalul de lansare urmând să fie dat de angajaţii instituţiilor publice. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. Debut cu meciuri grele pentru echipele din judeţ

Se reia campionatul în Liga a III-a de fotbal, cu partidele din etapa cu numărul 11. În seria a VII-a

FUTSAL. Bosnia-Herţegovina – România 5-0, în meci oficial

Naţionala de fotbal în sală a României a fost surclasată în jocul disputat la Zenica, cu echipa din Bosnia-Herţegovina. Gazdele

Seminar al arbitrilor şi observatorilor de fotbal din judeţ

Comisia de arbitrii din cadrul Asociaţiei ju­deţene de Fotbal Hunedoara a organizat în varianta online seminarul de iarnă la care

Închide