FOTBAL Liga a III-a. Debut cu meciuri grele pentru echipele din judeţ

Se reia campionatul în Liga a III-a de fotbal, cu partidele din etapa cu numărul 11.
În seria a VII-a echipa din Deva (locul şase, cu 12 puncte din 10 partide disputate) va evolua chiar astăzi, vineri, de la ora 15.00, pe terenul de la Simeria, în compania formaţiei Gilortul TG. Cărbuneşti (locul trei cu 17 puncte).Partida se anunţă nu tocmai uşoară pentru elevii lui Ştefan Nanu, care au nevoie de victorie de debut la reluarea campio­natului, după o perioadă de pregătiri intense. CSM Jiul Petroşani (locul opt, cu 10 puncte acumulate) va juca tot astăzi, dar în depla­sare la Măgura Cisnădie (ocupanta locului cinci, cu un total de 16 puncte).

Programul etapei seria a VII-a:
Măgura Cisnădie – CSM Jiul Petroşani
Gaz Metan Mediaş 2 – FC Hermannstadt 2
CSM Deva – Gilortul Tg. Cărbuneşti
Viitorul Dăeşti – Flacăra Horezu
Minerul Costeşti – Viitorul Şelimbăr

În clasamentul seriei conduce Viitorul Şelim­băr, cu 28 de puncte, urmată de Gaz Metan Me­diaş 2 şi Gilortul Tg. Cărbuneşti, cu câte 17 puncte.
Cea de a treia echipă din judeţul nostru, care evoluează în liga a treia, este CS Hune­doara, repartizată la începutul de sezon în seria a IX-a.
Hunedorenii se află acum pe locul opt, cu un total de zece puncte şi vor juca în deplasare, mâine la CS Ocna Mureş, echipă aflată pe locul nouă în clasamentul seriei, cu un total de şase puncte.

Programul etapei în seria a IX-a:
Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj Napoca
Unirea Ungheni – CSO Cugir
Avântul Reghin – Sticla Arieşul Turda
CS Ocna Mureş – CS Hunedoara
Industria Galda de Jos – Unirea Dej

În clasamentul seriei conduce formaţia Uni­rea Dej, care are 25 puncte din zece partide urmată de CSO Cugir, cu 23 de puncte şi de Avântul Reghin cu 19 puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Bosnia-Herţegovina – România 5-0, în meci oficial

Naţionala de fotbal în sală a României a fost surclasată în jocul disputat la Zenica, cu echipa din Bosnia-Herţegovina. Gazdele

Seminar al arbitrilor şi observatorilor de fotbal din judeţ

Comisia de arbitrii din cadrul Asociaţiei ju­deţene de Fotbal Hunedoara a organizat în varianta online seminarul de iarnă la care

Handbalistele tricolore se reunesc pentru turneul preolimpic

Selecţionerul Adrian Vasile a anunţat lotul României pentru turneul preolimpic de handbal feminin de la Podgorica (Munte­negru), programat în perioada

Închide