ActualitatePolitica si administratie

Frumuseţile judeţului, monumentele şi preparatele locale, prezentate la Târgul de Turism al României

Principalele atracţii turistice hu­ne­dorene, monumentele istorice, obi­ce­iurile, dar şi preparatele tradiţionale vor fi prezentate vizitatorilor care vor alege să treacă pe la standul judeţului ce va fi deschis la ediţia din acest an a Târgului de Turism al României, programat să aibă loc începând de astăzi și până în 18 februarie, la Centrul Expoziţional Romexpo Bucureşti.

Personal de specialitate
Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, prin Direcţia Generală de Administrare Mo­nu­mente şi Promovare Tu­ristică (DGAMPT) parti­cipă la târg cu un stand pro­priu de pro­movare, mii de ma­teriale pro­moţionale sunt pregătite pentru a fi ofe­­rite celor interesaţi de oferta ju­deţului Hunedoara.
Pe ecranele din stand vor rula imagini reprezentative ale tu­turor obiectivelor turistice sau mo­nu­mente istorice, ca o invitaţie pentru o vizită în judeţul Hunedoara.
„Sarmizegetusa Regia, dar şi celelalte cetăţi dacice din Munţii Orăştiei, situl de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Castelul Corvinilor sau Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva sunt doar câteva dintre obiectivele ce vor fi promovate la acest târg de turism, într-un mod profesional, printr-o strategie pe care am pregătit-o încă de anul trecut. Vom avea clipuri video de prezentare, materiale tipărite şi vom fi prezenţi şi în partea de online cu aplicaţia Discover Hunedoara. Suntem pregătiţi cu materiale realizate pro­fe­sio­nal, dar şi cu personal de specialitate care va sta la dispoziţia vizi­tatorilor din stand”, a de­clarat directorul general al DGAMPT Hunedoara, Radu Barb (foto).
Din oferta standului nu vor lipsi mo­men­tele folclo­rice pre­gă­tite
de Ansamblul Fol­cloric Profesionist „Drăgan Muntean”, al Cen­trului de Cultură şi Artă Hunedoara.
De asemenea, bucatele tradiţionale hunedorene, atât de apreciate, vor fi prezentate şi oferite spre degustare ce­lor prezenţi la eveniment. (A. N.)

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura