Actualitate

Frizeriță șantajată și amenințată de patroana la care a lucrat

Angajata frizeriei din municipiul Hunedoara a fost urmărită de fosta ei patroană și lovită, totul pornind de la faptul că femeia i-a cerut să-i achite contribuțiile sociale.
Acuzata a fost cercetată penal pentru infracţiunile de lovire. Între cele două femei au survenit unele discuții ge­ne­rate de impozitul pe venit, respectiv cine trebuie să suporte achitarea acestuia, apreciat ca fiind în cuantum de 1.200 lei. Din acest motiv, ele s-au certat, mai întâi pe telefoane, apoi patroana a trecut la amenințări. „Mă c… pe drepturile tale, ai grijă că nu-ți merge cu mine, ai să vezi”, apoi i-a transmis un mesaj vocal în care îi spunea „până la sfârșitul lunii să îți plătești taxele, să îmi aduci bani că dacă nu ai să vezi ce se întâmplă … te târâi dacă nu prin tot orașul ăsta pentru 1.200 lei cât ai să îmi dai. Eu mă c… pe drepturile tale, înțelegi, dar mie să îmi dai banii. Eu nu îți plătesc ție taxele. Ai înțeles! Sunt în stare de multe. Ai văzut destul de bine. Nu mă pune pe mine pe jar, știi că nu mă joc”, se arată în actul de acuzare. Apoi, patroana s-a dus la ac­tualul loc de muncă al frizeriței și a lovit-o pe aceasta în zona pieptului, stârnind ast­fel un conflict. A doua zi, agresoarea
l-a sunat pe administratorul la care fri­zerița lucra și a încercat să îl convingă pe acesta să o dea afară, spunându-i că a lucrat la ea și i-a făcut diverse pro­ble­me. Femeia a fost trimisă în jude­cată de procurorii Parchetului de pe lângă Ju­decătoria Hunedoara și pen­tru comi­te­rea infracțiunii de șantaj, cauza urmând să fie soluționată la instanța din munici­piul Hunedoara. (M.Gânju).