Fotbaliştii deveni, învinşi la Ghiroda

17 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa CNS Cetate Deva a avut programată sâmbătă o nouă partidă amicală, tot în deplasare, în compania colegei de serie din Liga a III-a, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea gazdelor după ce formaţia deveană a condus cu 1-0 prin golul marcat în minutul 20 de nou venitul Bes.
Trebuie menţionat că arbitrul a acordat trei penaltiuri formaţiei gazdă, care au făcut diferenţa de pe tabelă. „Au fost trei lovituri de la 11 metri foarte uşor acordate. Hai să zic că unul a fost corect acordat, dar două nu. Nu am mai văzut aşa ceva, bine că nu s-a întâmplat asta în campionat! Oricum, până prin minutul 60 am făcut un joc bun, după aceea am pierdut şi pe fondul multelor schimbări efectuate”, a comentat antrenorul secund Elek Szemely.

Lotul, definitivat
Oficialii echipei devene au plecat din startul jocului cu formula: Raţ – Kelemen, Radak, Dina, Roşie – Cocan, Boldea, Suciu, Bes – Muscă, Lupu. Din min. 30 în poartă a intrat Anton, iar din min. 60 Coman. În repriza secundă au mai evoluat pentru Cetate, ca jucători de câmp, Jude, Passi, Andile, Ilie, Teodorescu şi V. Bogdan.
CNS Cetate Deva s-a despărţit de Fetiţa, golgheterul echipei din turul campionatului, care a semnat deja pentru Unirea Alba Iulia, şi de Voineag, iar conducerea clubului perfectează ultimele transferuri, pentru ca la începutul săptămânii viitoare să fie definitivat lotul cu care Deva va aborda returul.
Ultimul joc amical pentru deveni e programat sâmbătă, pe stadionul „Cetate”, în compania Aurului Brad, echipă care evoluează în Liga a patra hunedoreană.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Astăzi începe Cupa Liceelor Big FM la fotbal

Tradiţionala competiţie de fotbal în sală destinată liceenilor, Cupa Liceelor Big FM, a ajuns la cea de a X-a ediţie...

Şoferi băuţi şi fără permis depistaţi de poliţişti

Doi şoferi sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi de poliţişti, unul fiind băut, iar celălalt nu avea permis...

Suspect de braconaj, prins cu puşca gata de tras

Bărbatul este vânător şi deţinea legal armă de vânătoare, însă este cercetat penal pentru că a fost prins de poliţişti...

Închide