Astăzi începe Cupa Liceelor Big FM la fotbal

17 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Tradiţionala competiţie de fotbal în sală destinată liceenilor, Cupa Liceelor Big FM, a ajuns la cea de a X-a ediţie şi se bucură de un interes major din partea formaţiilor care vor reprezenta entităţi şcolare din centrul judeţului Hunedoara.
Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 18-21 februarie, opt echipe de liceu din judeţ, mai exact din municipiile Deva şi Hunedoara şi din oraşele Călan şi Simeria, se vor întrece pentru trofeul pus în joc, dar şi pentru alte premii oferite de organizatori.
În urma tragerii la sorţi a fost stabilit şi programul competiţiei. Astăzi, la Sala Sporturilor din Deva, în primul meci se vor întâlni, de la ora 15.00, echipele de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria“ şi cea de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil“, ambele din municipiul Deva, urmând ca, de la ora 16.00, să se înfrunte Colegiul Naţional „Decebal“ Deva cu Liceul Tehnologic „Matei Corvin“ din Hunedoara.
Mâine, în a doua zi a competiţiei, de la ora 15.00 vor juca Liceul cu Program Sportiv „Cetate“ Deva vs Colegiul Economic „Emanoil Gojdu“ din Hunedoara, iar de la ora 16.00 vor fi, faţă în faţă, echipele de la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny“ din Simeria şi cea a Liceului Tehnologic „Ovid Densuşianu“ din Călan.
În prima semifinală, de miercuri, 20 februarie, de la ora 15.00, se vor întâlni câştigătoarele din meciurile de luni, iar de la ora 16.00 cele de marţi. Finala mică se va juca joi, 21 ianuarie, de la ora 19.00, între învinsele din semifinale, iar meciul pentru desemnarea câştigătoarei va fi în aceeaşi zi, dar de la ora 20.00. La finalul competiţiei, echipele clasate pe primele locuri vor fi răsplătite pentru rezultatele obţinute şi, ca de fiecare dată, vor fi acordate şi premii individuale. Organizatorii competiţiei speră ca şi ediţia din acest an de la Cupa Liceelor BIG FM la fotbal în sală să fie una de înaltă ţinută, derulată în spiritul sportivităţii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferi băuţi şi fără permis depistaţi de poliţişti

Doi şoferi sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi de poliţişti, unul fiind băut, iar celălalt nu avea permis...

Suspect de braconaj, prins cu puşca gata de tras

Bărbatul este vânător şi deţinea legal armă de vânătoare, însă este cercetat penal pentru că a fost prins de poliţişti...

Urgenţa Spitalului din Deva, modernizată cu fonduri europene

Aleşii judeţeni au aprobat în şedinţa extraordinară de vineri a Consiliului Judeţean, hotărârea privind aprobarea proiectului „Modernizare, extindere şi dotare...

Închide