Fotbaliştii, buluc la vaccinare

23 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Conducerea Asociaţiei Judeţeane de Fotbal (AJF) a avut iniţiativa de a participa la o acţiune de vaccinare colectivă, pentru a demonstra că toţi cei din mişcarea sportivă sunt nerăbdători să se ajungă la normalitate iar fotbalul să se bucure de sprijinul suporterilor, atât în săli cât şi pe stadioane.
La centrul de vaccinare ”Drive Thru”, ope­raţional în parcarea „Shopping City Deva”, au fost prezenţi zeci de fotbalişti, antrenori şi arbitri hunedoreni care i-au „susţinut” pe colegii lor care au dorit să se vaccineze.
Acţiunea a fost organizată cu sprijinul Insti­tuţiei Prefectului şi a Direcţiei de Să­nă­tate Publică iar cei care s-au vaccinat au pri­mit vaccinurile Pfizer şi Johnson&Johnson.
Prefectul Călin Petru Marian i-a felicitat pe fotbaliştii care s-au imunizat împotriva ”COVID 19”: „Vaccinarea este un moment important pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Şi sportul, în general, contribuie la un mod de viaţă sănătos şi de aceea apreciez gestul dumneavoastră de a da un exemplu important pentru această campanie de imunizare şi vă felicit!”.
Iniţiatorul acestei acţiuni importante pen­tru sănătatea noastră, preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean a de­cla­rat:” A fost o acţiune pe care ne-am propus să o realizăm pentru a da un sprijin mai mare fotbalului şi practicanţilor acestui sport. Ne dorim să revenim cât mai repede pe stadioane, să ne desfăşurăm activi­ta­tea, să avem spectatori în tribune. Fotbalul are nevoie de susţinători, de spectatori.De aceea, este nevoie să ne vaccinăm, să fim sănătoşi şi să ne întoarcem cât mai repede la o viaţă cât mai aproape de normalitate”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastele din Deva, calificate la Naţionalele din toamnă

În Sala Polivalentă Olimpia din Ploieşti s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute în­tre­cerile Campionatul Naţional de Gimnastică Artistică al Junioarelor...

New-yorkezii se distrează într-un spectaculos parc amenajat deasupra râului Hudson

Un parc cu o suprafaţă de aproape un hectar, susţinut prin 132 de lalele din be­ton şi amenajat deasupra râului...

Pariuri individuale sau bilete cu multe selecții? Plusuri și minusuri

Pariorii se împart în diverse tipologii. Un criteriu important de diferențiere este reprezentat de numărul de selecții pus pe bilet....

Închide