Fotbaliştii, buluc la vaccinare

Conducerea Asociaţiei Judeţeane de Fotbal (AJF) a avut iniţiativa de a participa la o acţiune de vaccinare colectivă, pentru a demonstra că toţi cei din mişcarea sportivă sunt nerăbdători să se ajungă la normalitate iar fotbalul să se bucure de sprijinul suporterilor, atât în săli cât şi pe stadioane.
La centrul de vaccinare ”Drive Thru”, ope­raţional în parcarea „Shopping City Deva”, au fost prezenţi zeci de fotbalişti, antrenori şi arbitri hunedoreni care i-au „susţinut” pe colegii lor care au dorit să se vaccineze.
Acţiunea a fost organizată cu sprijinul Insti­tuţiei Prefectului şi a Direcţiei de Să­nă­tate Publică iar cei care s-au vaccinat au pri­mit vaccinurile Pfizer şi Johnson&Johnson.
Prefectul Călin Petru Marian i-a felicitat pe fotbaliştii care s-au imunizat împotriva ”COVID 19”: „Vaccinarea este un moment important pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Şi sportul, în general, contribuie la un mod de viaţă sănătos şi de aceea apreciez gestul dumneavoastră de a da un exemplu important pentru această campanie de imunizare şi vă felicit!”.
Iniţiatorul acestei acţiuni importante pen­tru sănătatea noastră, preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean a de­cla­rat:” A fost o acţiune pe care ne-am propus să o realizăm pentru a da un sprijin mai mare fotbalului şi practicanţilor acestui sport. Ne dorim să revenim cât mai repede pe stadioane, să ne desfăşurăm activi­ta­tea, să avem spectatori în tribune. Fotbalul are nevoie de susţinători, de spectatori.De aceea, este nevoie să ne vaccinăm, să fim sănătoşi şi să ne întoarcem cât mai repede la o viaţă cât mai aproape de normalitate”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.