Florentia Marincu-Iuşco, prima la săritura în lungime

23 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campionatului Naţional de atletism pen­tru seniori, competiţie desfăşurată vineri şi sâmbătă pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Piteşti, a reunit toată floarea atletismului românesc, de la juniori mari până la seniori.
Cum probele au fost organizate la comun, juniorii alergând cu cadeţii şi cu seniorii, rezultatele de la forul nostru atletic vin aşa cum vin, adică tot la comun, fiind greu să dis­tingi care junior este mai bun ca un senior. Cert este că s-a dorit verificarea potenţialului sportivilor noştri înainte de viitoarele com­petiţii, balcanice sau europene, la care ei vor participa în perioada următoare.
Atleta din Deva, Florentina Marincu-Iuşco (foto) (legitimată la LPS Cetate) a câştigat pro­ba de săritură în lungime, la care este ca­li­f­i­cată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Flo­rentina s-a impus cu o săritură care a măsurat 6,73 m (cea mai bună din aceast sezon), ea fiind urmată de Ioana Sabina Ştirbu (CSS Uni­rea Iaşi, CSM Oneşti) cu 5,97m şi de Denisa Narcisa Lupescu (CS Rapid) 5,75m.
La aceste întreceri au fost prezenţi sportivi de la LPS Cetate Deva, SCM Deva, CSS Hunedoara şi CS Ghelari.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbaliştii, buluc la vaccinare

Conducerea Asociaţiei Judeţeane de Fotbal (AJF) a avut iniţiativa de a participa la o acţiune de vaccinare colectivă, pentru a...

Gimnastele din Deva, calificate la Naţionalele din toamnă

În Sala Polivalentă Olimpia din Ploieşti s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute în­tre­cerile Campionatul Naţional de Gimnastică Artistică al Junioarelor...

New-yorkezii se distrează într-un spectaculos parc amenajat deasupra râului Hudson

Un parc cu o suprafaţă de aproape un hectar, susţinut prin 132 de lalele din be­ton şi amenajat deasupra râului...

Închide