Fotbal. Şi a fost ediţia a treia Ţara Haţegului Junior’s Cup 2019

27 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

 

      Ediţia din acest an a turneului Ţara Haţegului Junior’s Cup, organizată de către Ascociaţia Club Sportiv Masters Sports, cu susţinerea Federaţiei Române de Fotbal şi Acerbis s-a desfăşurat în perioadele 31 mai-02 iunie, 07-09 iunie şi 23-25 august.
Vânătoare de comori pentru copii
Petru Basarabă, directorul turneului, a declarat: “Ne bucurăm că turneul nostru, prin care se doreşte atât promovarea fotbalului pentru copii, cât şi promovarea turistică a Ţării Haţegului, creşte de la un an la altul. Fără îndoială, de trei ani încoace, Ţara Haţegului a devenit un important reper sportiv al fotbalului juvenil naţional. Ceea ce ne deosebeşte de alte evenimente de profil care se organizează în ţară este atenţia la detalii. Încă de la prima ediţie, am inclus în program o seară specială dedicată antrenorilor, cu work-shop-uri, dar şi un program dedicat copiilor, care anul acesta a cuprins o vânătoare de comori cu întrebări despre obiectivele turistice ale zonei, tema fiind “Cetăţile antice şi medievale din Ţara Haţegului”, cu premii surpriză. La cea de-a treia ediţie, în luna august, am avut plăcerea să avem printre noi pentru prima dată, în cadrul competiţiei, un club venit din afara graniţelor României – FK Cukaricki Belgrad”.
Cine au fost câştigătorii
Rezultatele competiţiei la care au participat aproximativ 1.500 de copii ce evoluează la 95 de echipe din România şi Serbia au fost stabilite pentru fiecare etapă de desfăşurare a turneului, pe categorii de vârstă. S-au impus la prima etapă Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş“, LPS Banatul Timişoara, CFR Cluj Napoca şi Pandurii Tg. Jiu. La etapa a doua grupele de vârstă au fost câştigate de U Cluj Napoca, FC Dinamo Bucureşti iar la ultima reuniune au fost declarate câştigătoare FK Cukaricki Belgrad şi U. Craiova.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Miting împotriva mirosurilor grele de la fermele din Orăştie şi Turdaş

Lucrurile încep să se mişte în ceea ce priveşte putoarea care vine de la fermele de porci din Orăştie şi...

S-a sfârşit şi povestea de iubire dintre PSD şi ALDE

Ieri, ALDE a decis să iasă de la guvernare şi să facă alianţă cu Pro România. De asemenea, ALDE va...

Reprezentanţii Companiei de Drumuri susţin că porţiunea din A1 construită de spanioli are probleme legate de stratul de asfalt.Plângeri penale în cazul Lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

Epopeea Lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva continuă. Situaţia acestui lot este una dezastruoasă, susţin surse oficiale din cadrul CNAIR. Dincolo...

Închide