Adrian Liga este noul vicepreşedinte al AJF Hunedoara

27 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

      Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara convocată pentru luni a debutat cu un moment de reculegere în memoria celor dispăruţi de la ultima întrunire, iar după ce s-a făcut o informare despre necesitatea asigurării jucătorilor pentru accidentări, la nivelul ligilor inferioare, s-a trecut la punctul principal al şedinţei, cel al alegerii unui nou vicepreşedinte al AJF Hunedoara.
Ales în unanimitate
Alegerea noului vicepreşedinte vine ca o necesitate a completării aparatului de conducere al asociaţiei ca urmare a demisiei din acest post a lui Cristian Coroiescu. Având doar un singur candidat înscris pentru această funcţie, profesorul Adrian Liga (foto), directorul Liceului cu Program Sportiv „Cetate“ din Deva şi totodată preşedintele secţiei de fotbal din cadrul clubului, acesta a fost ales în unanimitate de către participanţii la Adunarea Generală Extraordinară a AJF Hunedoara.“Sunt onorat de această alegere, iar noua funcţie implică multă responsabilitate din partea mea. Îmi propun să mă încadrez în această echipă de coordonare a AJF şi să vin cu experienţa mea de 10 ani din fotbal. De asemenea, voi lucra pentru implementarea programelor propuse de Federaţie şi adoptate de AJF Hunedoara, dar şi continuarea proiectelor începute. Sunt şi câteva obiective care implică reaşezarea fotbalului judeţean pe baze noi, precum şi perspective de dezvoltare ale acestuia. Îmi doresc performanţe mai bune de la cluburi şi sper să pot ajuta la realizarea acestui obiectiv“, a declarat imediat după alegere, Adrian Liga, noul vicepreşedinte al AJF Hunedoara. Mandatul lui Adrian Liga, ca şi al echipei de conducere din cadrul AJF Hunedoara, va dura până în 2022. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal. Şi a fost ediţia a treia Ţara Haţegului Junior’s Cup 2019

Ediţia din acest an a turneului Ţara Haţegului Junior’s Cup, organizată de către Ascociaţia Club Sportiv Masters Sports, cu susţinerea...

Miting împotriva mirosurilor grele de la fermele din Orăştie şi Turdaş

Lucrurile încep să se mişte în ceea ce priveşte putoarea care vine de la fermele de porci din Orăştie şi...

S-a sfârşit şi povestea de iubire dintre PSD şi ALDE

Ieri, ALDE a decis să iasă de la guvernare şi să facă alianţă cu Pro România. De asemenea, ALDE va...

Închide