FOTBAL. România- Macedonia de Nord se joacă pe Arena Naţională

Întâlnirea de fotbal dintre echipele na­ţio­nale ale României şi Macedoniei de Nord, din cadrul preliminariilor Cupei Mon­diale din 2022, programată iniţial să se dispute pe 25 martie la Ploieşti, se va disputa pe Arena Naţională din Capitală, a­nunţă Federaţia Română de Fotbal.
Motivul schimbării locului de disputare este legat de pandemia de coronavirus, iar iniţiativa aparţine staff-ului tehnic al primei reprezentative.
Debutul tricolorilor în preliminariile CM 2022 va avea loc în Bucureşti, modificarea fiind acceptată de federaţia de la Skopje şi organizatorii competiţiei. În contextul prelungirii efectelor pandemiei, care nu permit accesul suporterilor pe stadioane şi la iniţiativa staff-ului tehnic al echipei na­ţionale, FRF a solicitat Federaţiei din Ma­ce­donia de Nord acceptul pentru modi­fi­carea locului de disputare al partidei pro­gramate în 25 martie 2021.
Astfel, deşi iniţial gazdă trebuia să fie Sta­dionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în urma con­firmărilor venite inclusiv de la orga­nizatorii competiţiei, meciul se va juca pe Arena Naţională din Bucureşti, cu începere de 21:45, se arată pe site-ul citat.
Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mon­diale 2022: România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România – Ger­mania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia – România (31 martie, ora 19:00).
România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică di­rect primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare