Fotbal România- Irlanda de Nord, meci din Liga Naţiunilor

17 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Partida echipei naţionale de fotbal a României cu Irlanda de Nord, programată astăzi, miercuri, la Belfast, în Liga Naţiu­nilor, va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia condusă de centralul Sandro Schaerer, informează, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Cei doi asistenţi sunt Bekim Zogaj şi Jonas Erni, în timp ce ar­bitru de rezervă a fost delegat Fedayi San.
Sandro Schaerer (32 de ani), este arbitru FIFA din 2015, şi a mai oficiat o partidă a selecţionatei României, tot în Liga Naţiunilor, la Ploieşti, în 2017, cu re­pre­zentativa Kazahstanului, scor 3-1.
Ultimul meci al naţionalei României în Liga Naţiunilor, disputat de la ora 21:45, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, împo­triva selecţionatei Irlandei de Nord, contează pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatele naţionale de gimnastică artistică

Începând de astăzi şi până duminică, în Sala sporturilor Olimpia de la Ploieşti, se vor desfăşura întrecerile ediţei din acest...

Regimul obligațiilor fiscale declarate și neachitate începând cu data de 21 martie 2020 (3)

Așa după cum am prezentat în ediția din data de 28.10. 2020, luând în considerare necesitatea atât a susținerii resurselor...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie care se ştie cu musca pe căciulă, con­ti­nuă să facă pe şefa în in­sti­tuţia...

Închide