Campionatele naţionale de gimnastică artistică

17 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Începând de astăzi şi până duminică, în Sala sporturilor Olimpia de la Ploieşti, se vor desfăşura întrecerile ediţei din acest an a Campionatelor Naţionale de gimnastică in­di­vi­duale şi pe echipe ale junioarelor şi senioa­relor, competiţie care este foarte importantă pentru stabilirea loturilor cu care România va participa la campionatele Europene pro­gramate în perioada 16-21 decembrie la Mercin-Turcia.
Gimnaste de la 14 cluburi din ţară se vor întrece pentru medaliile acestei ediţii care se va desfăşura fără spectatori şi în condiţiile spe­cial prevăzute de protocolul MTS şi MS cu privire la securitatea sportivilor şi a tuturor voluntarilor.
Joi sunt programate concursurile pe echipe şi individuale ale junioarelor de la toate cate­goriile, iar sâmbătă şi duminică le vom ur­mări pe componentele loturilor naţionale de junioare şi senioare în lupta pentru podiumul de premiere.
Nu vor lipsi, conform programului publicat de Federatia Română de Gimnastică junioa­rele: Ioana Danciu, Amalia Ghigoarţă, Andre­ea Crişan şi Luana Şerbănescu, toate legi­ti­mate la LPS Cetate Deva, Ana Bărbosu şi Oana Treistaru (ambele CSS Focşani), Sa­brina Voinea-Mânecă, de la CSS 1 Constanţa şi Mara Ceplinschi de la Farul Constanţa, toa­te componente ale loturilor naţionale, dar şi senioarele : Larisa Ioardache, Daniela Trincă, Antonia Duţă, Maria Holbură, Silvia Sfi­ringu şi Ioana Stănciulescu (foto), cele în care ne pu­nem speranţe cu toţii în obţinerea unor re­zultate valoroase la campionatul european.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Regimul obligațiilor fiscale declarate și neachitate începând cu data de 21 martie 2020 (3)

Așa după cum am prezentat în ediția din data de 28.10. 2020, luând în considerare necesitatea atât a susținerii resurselor...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie care se ştie cu musca pe căciulă, con­ti­nuă să facă pe şefa în in­sti­tuţia...

Situaţia personalului din spitalele din judeţ începe să devină dramatică. Cine mai tratează bolnavii Covid, dacă medicii şi asistentele cad pe capete?

Sorina Popa Situaţia în ceea ce priveşte bolnavii Covid din judeţ mai are puţin şi devine dramatică! Medicii, asistentele, infirmierele...

Închide