Fotbal. Naţionala României joacă cu Belarus la Ploieşti

27 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Partida amicală a echipei naţionale de fotbal a României cu Belarus programată pe data de 11 noiembrie (ora 19:00) se va disputa la Ploieşti, pe Stadionul ”Ilie Oană”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.
„Pentru respectarea cerinţelor UEFA pri­vind numărul de partide al unei echipe re­pre­zentative per an calendaristic şi respec­tarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă. Întâlnirea va avea loc pe data de 11 noiembrie 2020, iar stadionul-gazdă va fi ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Ora de start va fi 19:00″, se arată pe site-ul citat.
Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în aceas­tă toamnă, a jucat cu Albania (0-2 aca­să), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reuşind două victorii şi două remize.
După acest amical, naţionala României va întâlni, la 15 noiembrie, reprezentativa Norvegiei (pe Arena Naţională, Bucureşti) şi în 18 noiembrie, selecţionata Irlandei de Nord (Belfast), în Liga Naţiunilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara, meci egal la Sticla Arieşul Turda

Partida restantă din cadrul etapei a V-a din Liga a III- a, disputată ieri la Turda, între echipa locală Sticla...

Gimnastică. Larisa Iordache revine în competiţii, Olivia Cîmpean se retrage

La 24 de ani, gimnasta Iordache Larisa, medaliată olimpică, mondială şi multiplă campioană europeană, revine în luna noiembrie în competiţii...

Regimul obligațiilor fiscale declarate și neachitate începând cu data de 21 martie 2020 (2)

Așa după cum am prezentat în ediția din data de 23 septembrie 2020, În contextul măsurilor fiscale reglementate de: VII...

Închide