Sport

FOTBAL. Meciuri amicale pentru echipele din judeţ

Primul meci de verificare

 

Corvinul Hunedoara a învins Ripensia Timișoara cu 3-1, într-un amical dis­putat pe stadionul „Michael Klein”. Formația din Timișoara efectuează un cantonament de pregătire la Hațeg, în vreme ce hunedorenii au jucat primul lor meci de verificare din această pe­rioadă a pregătirilor.

Mulțumit de joc
Corvinul a fost în avan­taj, prin golul înscris de Marius Coman (min.24-pe­nalty). Apoi, a înscris Pîrvulescu (min.52) și Lupușoru (min. 90+2), sin­gurul gol al bănățenilor fiind marcat de Fridrich (min.59).
CS Corvinul a evoluat cu Lefter-Iacob, Garutti, Vlad, Neacșa, Chindriș, Bratu, Nicorici, Pîrvulescu, Coman, Roșu, iar în repriza secundă au evoluat și Bostuneanu, Mercioiu, Herghelegiu, Lupu, Mitran, Lupușăr și Pocian. Antre­norul principal al echipei hune­dorene, Florin Maxim (foto), a declarat la finalul partidei: “Sunt mul­țu­mit de joc și de rezultat. E o perioadă de pregătire, băieții sunt un pic încărcați, au doar nouă zile de pre­gătire, dar au arătat bine. Din punct de vedere fizic, sunt mul­țumit. Pentru acest moment, avem ju­cători de calitate, pe care noi îi cunoaș­tem bine, i-am dorit la echipă și este important că și ei și-au dorit să vină aici. Sută la sută se vor adapta la condițiile noastre și vor da randament“.

 

Jucătorii au pierdut, antrenorul este mulţumit

La nici 48 de ore de la reunirea lotului, divionara a III-a de fotbal CSM Deva a susținut un joc-școală cu formația de Liga a II-a Ripensia Timișoara, la solicitarea formației din Banat.

Lot valoros
A fost un joc des­fă­șu­rat pe durata a două reprize de câte 50 de minute fiecare, iar de­venii au dat o re­plică bună timișorenilor, domi­nân­du-i clar în prima jumătate a mi­ta­nului întâi. A fost o bună ocazie pen­tru antre­norul Ștefan Nanu (foto) de a vedea la lucru o parte dintre noile achi­ziții și de a încerca mai multe for­mule de echipă. CSM a început în for­mula Lazar – Kelemen, Plută, Vișan, Doboș – Iana, Țoiu, Stelea, Bloj – Șulea, Kayondo. După pauză , de­venii au evo­luat în for­mula cu Lazar – Iana, Plută, Vișan, Doboș – Popescu, Țoiu, Stelea, Bloj – Lemac, Kayondo.
CSM Deva a pierdut jocul cu 5-0 (și ca ur­ma­re a unor greșeli de arbi­traj), devenii fiind învinși de o formație cu un lot valoros, echipă care se află pe finalul perioadei de pregătire, având mai multe partide amicale disputate.
Ștefan Nanu, antrenorul devenilor, nu este supărat de această înfrângere, pe care o consideră firească, fiind mulțumit de evoluția băieților săi în acest meci-școală. Mai mult, cum echipa se află în perioada de acumulare, dar și de trans­fe­rări. „Rezultatul nu mă interesează, de aceea sunt aceste jocuri-școală. Au fost și greșeli individuale, au fost și unele erori de arbitraj, dar, per total, sunt mul­țumit de evoluția băieților. Să nu uităm că abia ne-am întors din vacanță, iar în primele 25 de minute am dominat o echipă dintr-un eșalon superior. Ne pre­gătim, în continuare, pe plan local, și am intrat în programul de acumulare. Veți vedea o altă față a echipei, la următorul meci amical, de vinerea viitoare”, a de­clarat Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva, după jocul cu Ripensia. Dacă nu vor interveni modificări de ultim moment, foarte posibile în această pe­ri­oa­dă intercompetițională, CSM Deva, echipă susținută de Primărie, va juca vineri, 22 iulie, cu Retezatul Hațeg, lo­cația și ora disputării partidei urmând a fi anunțate zilele viitoare.

 

Pregătiri pentru noul sezon

La CSO Aurul Brad pregătirile pentru noul sezon competițional în Liga 3 vor debuta astăzi, 18 iulie, la stadionul Botau. Mâine este programat primul meci amical.
Partener de joc este CS Corvinul Hunedoara. Vineri, 22 iulie, de la ora 18:00 se va juca returul dintre CS Corvinul și Aurul Brad, joc programat la Hunedoara. Miercuri, 27 iulie, este pro­gramat un alt meci amical, cu FC Bihor, la Oradea, după care urmează un amical de pregătire în data de 30 iulie cu o echipa de Liga 2, Poli Timisoara, în de­plasare. Seria jocurilor amicale continuă cu o dublă contra nou promovatei în Liga 3, CS Ineu, în 3 și 10 august, iar pe 13 august se va disputa la Brad o par­tidă amicală în compania formației Șoimul Băița, programată de la ora 19.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura