Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui continuă să defileze în campionat

4 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finele săptămânii trecute s-au disputat şi partidele contând pentru etapa a XVI-a din Liga a V-a de fotbal Hunedoara.
Surprinzător, „lanterna roşie“ Santos Boz, s-a impus, cu 4-2, pe terenul penultimei clasate, Ponorul Vaţa. Liderul Măgura Pui continuă să aibă maximum de puncte posibile, 42, în urma unui nou succes, realizat în deplasare, pe terenul celor de la CS Comunal Ilia, cu scorul de 4-2.
Rămâne interesantă lupta pentru ocuparea celorlalte locuri de pe podium, în care sunt implicate patru echipe. AS Sântămăria Orlea se menţine pe locul secund, după succesul clar de acasă, cu 3-0, obţinut în faţa celor de la Victoria Dobra. Pe locul trei în clasament a urcat Metalul Crişcior, după victoria din deplasare, cu 1-0, în faţa celor de la Unirea General Berthelot. Pe poziţia a patra se află acum Zarandul Crişcior, care s-a impus, cu 1-0, pe terenul celor de la AS Sargeţia Bretea Română, iar Aurul Certej a coborât până pe locul cinci, după surprinzătoarea înfrângere, cu 4-1, suferită pe propriul teren în faţa celor de la Agrocompany Băcia.
Etapa viitoare, a XVII-a, în care Agrocompany Băcia stă, se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni după următorul program:
Foresta Lunca Cernii – Comunal Ilia
Măgura Pui – AS Sântămăria Orlea
Victoria Dobra – AS General Berthelot
Metalul Crişcior – Sargeţia Bretea Română
Zarandul Crişcior – Ponorul Vaţa
Santos Boz – Aurul Certej.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara, acasă, Cetate Deva, în deplasare

În Liga a treia, CS Hunedoara (locul 10, cu 26 puncte) va juca mâine, 6 aprilie, în cadrul etapei cu...

Bulina neagră, 5.04.2019

Adrian Grosu, tânăr de 22 de ani, din Lupeni Pentru că a fost condamnat la un an şi cinci luni...

Bulina albă, 5.04.2019

Alina Bauer, judoka la Centrul Naţional de pregătire din Deva Pentru că la finalele Campionatului Naţional de Judo juniori, desfăşurate...

Închide