Fotbal Liga a IV-a

Vineri s-au disputat jocurile contând pentru etapa a IV-a din campionatul Ligii a IV- județul Hunedoara. Un singur joc a fost amânat, cel de la Geoagiu, acolo unde era așteptată echipa  de la CSM Deva II. Cum activitatea LPS Cetate Deva este trecută în  varianta roșie, diupă ce mai multe sportive de la secția de judo au fost  testate negativ ,fotbaliștii de la CSM Deva II (unii dintre ei elevii la LPS Cetate Deva) au fost nevoiți să intre în carantină timp de 14 zile și nu au jucat nici partida programată duminică, la Uricani, din același motiv.

În această etapă CSM Vulcan a câștigat în fața celor de la Șoimul Băița cu scorul de 5-2, spre mulțumirea personală a antrenorului Dan Voicu revenit pe banca tehnică după perioada de convalecență pricinuită de  coronavirus.

Acesta însă, conform protocolului, pentru că nu a fost trecut pe tabelul nominal, a urmărit meciul din tribună și a declarat la finaul partidei:  „Băieții s-au bucurat de revenirea mea și au avut un moral foarte bun. S-au bucurat de revedere și eu la fel. Am câștigat un meci important prin golurile marcate de Stefan, Simonescu, Belei, Mândreci. În ceea ce mă priveste am trecut prin momente foarte grele, dar mă bucur că am putut reveni alături de echipa mea. Acum sunt bine. Dar îi rog pe toți să ia în serios acest  virus și să nu se neglijeze „, ne-a spus antrenorul.

Echipa de fotbal Inter Petrila a fost învinsă în partida derby de la Aurul Brad. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, iar oaspeții au înregistrat prima lor înfrângere din acest mini turneu. Oricum parcursul de până acum al echipei este unul neașteptat de bun, având în vedere pierderile masive de jucători pe care formația le-a suferit anul acesta. Aurul Bradu rămâne  una dintre echipele pretendente la primul loc în actuala ediție de campionat.

Minerul Uricani nu își găsește ritmul  în acest debut de campionat. Echipa pregătită de  Marin Petra a avut ghinionul de a juca cu cele mai bune echipe și a pierdut toate meciurile, neavând niciun punct până în acest moment. Pe terenul celor de la Retezatul Hațeg, minerii din Uricani nu au avut nicio șansă,deoarece echipa din Hațeg  s-a întărit foarte mult în vara aceasta și dă semne că vrea un loc pe podiumul de premiere al competiției județene. „Ce să mai spun având în vedere că nu am câstigat niciun meci. Am avut un program greu, sunt dezamăgit și de unii jucători, dar rămân la părerea că e bine că nu mai luam scoruri astronomice. Pentru cel de-al doilea miniturneu sper să ne revenim și să arătăm că putem. Unele scoruri au fost mincinoase pentru noi, dar fotbalul se joacă pe goluri, iar noi am dezamăgit la acest capitol”,  a spus  președintele Vasile Scurtu.

Rezultatele etapei  a IV-a

Aurul Brad – Inter Petrila 4 – 1 (3-1)

CSM   Vulcan – Şoimul Băiţa 5 – 2 (2-1) !!!!!

Retezatul Haţeg – Minerul Uricani 4 – 1 (2-0)

Victoria Călan – Dacia Orăştie 2010  0 – 2 (0-1)

Gloria Geoagiu – CSM Deva amânat

 

Clasament

1     CSA Aurul Brad            4     3     1     0     14   4     10p

2     Retezatul Haţeg           4     3     1     0     10   3     10p

3     CS Inter Petrila             4     2     1     1     13   5     7p

4     ,Gloria Geoagiu            2     2     0     0     4     0     6p

5     CSM Vulcan                 3     2     0     1     7     5     6p

6     Dacia Orăştie               4     2     0     2     5     6     6p

7     ACS Şoimul Băiţa         4     1     0     3     5     11   3p

8     CSM Deva 2                 3     0     2     1     2     3     2p

9     AS Victoria Călan         4     0     1     3     0     12   1p

10   ACS Minerul Uricani    4     0     0     4     2     13   0p

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.