Sport

FOTBAL. Liga a IV-a. Semifinalele Cupei României, faza județeană

Revenim la jocul de la Geoagiu, acolo unde liderul clasamentului, Retezatul Hațeg, a câștigat toate cele trei puncte extrem de impor­tante în economia campionatului și, matematic, mai are nevoie de doar patru puncte în ultimele 3 jocuri pentru a deveni campioana județeană în acest sezon.
Echipa din Hațeg a condus cu 2-0 la finalul primei reprize prin golurile înscrise de Ovidiu Popesc, servit excelent la ambele goluri de către Ionuț Gavriluți, iar Cosmin Pau a majorat în prima parte a reprizei secunde scorul la 3-0. Alte șanse mari de a marca au fost irosite de către Ardeleanu, Popa sau Buzducea. Gazdele de la Geoagiu au marcat pe final de joc două goluri prin care au redus diferența de scor dar nu au reușit să obțină egalarea până la finalul partidei.
Sâmbătă începe returul play-off-ului, iar adversar pentru Retezatul Hațeg va fi echipa Inter Petrila, într-un joc ce se va disputa la Hațeg, cu începere de la ora 11:00. Până atunci, astăzi sunt programate partidele din sferturile de finală ale Cupei României-faza județeană. Se vor disputa partidele: pe terenul de la Hațeg jocul dintre AS Victoria Călan și CSM Mihai Viteazul Vulcan, iar la Simeria CS Gloria Geoagiu primește replica revelației din acest campio­nat, ACS Şoimul Băiţa. Ambele partide se vor disputa cu începere de la ora 17.30.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura