FOTBAL Liga a IV-a. Se cunosc finalistele ediţiei 2020-2021

Duminică s-au disputat alte două jocuri din Final Four, ediţia 2020-2021 , după ce s-au desfăşurat cele două etape programate în faza a doua a campionatului din Liga a IV-a.

Iată rezultatele înregistrate:
AS Inter Petrila – CSA Aurul Brad 0-1 (0-0), singurul gol a fost marcat de către Gabriel Dărăban în min. 55.
Gloria Oraşului Geoagiu – CSO Retezatul Haţeg 3-1(0-1) – au marcat Trif(min.52),Ov. Popesc(min.62), Roşca(min.86) respectiv Dan Andrei Stroia (min.8).
Mâine se va consuma derby-ul cam­pio­na­tului care va decide şi echipa campioană a judeţului Hunedoara în ediţia 2020-2021 şi implicit cea care va reprezenta judeţul la ba­rajul de promovare în Liga III-a.
Se vor întâlni formaţiile care au cele mai multe puncte acumulate după două etape din Final Four, CSA Aurul Brad şi CSO Rete­zatul Haţeg.
Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Jude­ţe­ne de Fotbal Hunedoara a hotărât modificare orei de disputate a partidei de Liga 4, Final Four, dintre cele două formaţii, iar ora de în­cepere a partidei va fi 17:00.
În cea de a doua partidă pentru stabilirea cla­samentului final se vor întâlni Gloria Oraşului Geoagiu şi AS Inter Petrila.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă un sportiv român calificat la Jocurile Olimpice

Jucătorul român Ovidiu Ionescu (foto) a obţinut biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce s-a calificat în finala

Vor mai mulţi spectatori în tribune la EURO 2020

Federaţia Română de Fotbal a solicitat Ministerului Sănătăţii să aprobe ca accesul spectatorilor la meciurile din cadrul EURO 2020 să

Luptătorii deveni, printre favoriţii la Cupa României

În Sala Polivalenată din Odorheiu Se­cu­iesc s-au desfăşurat la finalul săptămânii tre­cute întrecerile etapei finale din cadrul Cupei României la

Închide