Fotbal. Liga a IV-a. Minerul Uricani vrea să joace după programul iniţial

29 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Continuăm să aflăm poziţia echipelor care vor merge mai departe, într-un fel sau altul, cu întrecerea din Liga a IV-a a judeţului Hunedoara, după ce ridicarea restricţiilor impuse de starea de necesitate le va permite.

Vasile Scurtu (foto), preşedintele echipei Minerul Uricani, este printre puţinii oameni de fotbal din Valea Jiului care împărtăşesc ideea preşedintelui AJF Hunedoara ca această ediţie de campionat să fie dusă până la final, după programul stabilit iniţial, cu etape de play off şi play out.
„Sunt de acord să jucăm tot campionatul, inclusiv toate meciurile din play-off şi play-out. Nu văd de ce ne tot plângem. Găsim noi soluţii, ne vom descurca şi cu banii. Să jucăm non stop până la toamnă. Oamenii de la Uricani sunt dornici de a reveni la stadion. Dacă se va juca cu spectatori, vor veni şi mai mulţi“, a spus preşedintele clubului din Uricani.
Minerul Uricani este una dintre echipele cu cele mai multe transferuri reuşite în acest campionat, cea mai notabilă fiind revenirea la formaţie a lui Elian Preoteasa. „Mă bucură foarte mult reîntoarcerea lui Elian. A fost plecat la muncă în Anglia. Este un fotbalist foarte bun, de care chiar aveam nevoie“, a mai spus preşedintele Vasile Scurtu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Schimbări în fotbal, odată cu reluarea competiţiilor

În contextul actual al pandemiei de coronavirus, mişcarea fotbalistică se va schimba major, deoarece FIFA pregăteşte reluarea competiţiilor sportive cu...

În Hunedoara, „răsar” pomi peste noapte

Primăria municipiului Hunedoara desfăşoară săptămâna aceasta o campanie de plantare arbori în mai multe zone din oraş. Astfel, vor fi...

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Întrebare pentru liberali: Cât mai aveţi de gând să-i minţiţi pe hunedoreni?

Tupeul liberalilor nu încetează să mă uimească. Zilele trecute au ţinut să le reamintească hunedorenilor măsura incompetenţei lor. Cuplul Adrian...

Închide